Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem konusunda yönetime boşuna kızıyorsunuz. inanılır gibi değilsiniz. en büyük yönetim karşıtlarından biri olarak, böyle düşünüyorum.

kaleci ve diğer eksikler konusunda ise en büyük eleştirileri hakediyorlar. bu dakikaya kadar bekledik. 2 gün daha bekleriz.

bu akşamki kötü oyundan dolayı tadınız kaçık anlıyorum da, bir sakin olun. 4/4'ün tadını çıkarın. şu lanet transfer dönemi bir bitsin de, oyunumuz da yükselir merak etmeyin.

Kaleci kalmadı piyasada... Sinirlenmek için ille 2 gün daha beklememe gerek yok bence...

Yoksa siyasiler bizi arayıp kerem iznini verin dediğinde bizimkiler karşılığında siz de trabzonu arayıp uğurcanı bize versinler demiş olabilirmiyiz🤔

Eksik olacaz, bu kadar. Ama Hakan gelse, bu yerlilerle ikilik çıkartır. Çok daha büyük zarar verir. Bu adam milli rakımda bunu yaptı, kurtz’u bu göndertti.
senin hakanın karakteri hakkında tek fikrin yok bence

git youtube kanalında falan izle adamı öyle biri degil

Yerliler Hakan önderliğinde ikilik çıkartır ve takım çöker. Hiç olmazsa devre arasına kadar sabrederiz.
Hakan gibi bir oyun kurucu yok takımda, ikilik çıkacağını da sanmıyorum öyle bir ortam yok takımda zaten. Uyumlu olan herkes barınır.

Sabredecek bir durum da yok topu aldığında oyunu yönetecek topa basacak adam yok takımda.

Herşeyi geçtim Lemina çıkıyor, takım dağılıyor en azından farklı bir opsiyonun olur üçlü orta saha düzeninde.

Sara’nın iyi niyetini ve pozitifliğini seviyorum ama Hakan’ın Sara’dan daha iyi yapamayacağı hiçbirşey yok.

donnaruma cl için gerekli.. ancak yetmezz.. orta saha? sol stoper? ve barış işini hemen çözmek lazım..

Hakan,İlkay olur u23 oyuncu olur bu takıma 2 orta saha şart sol stoper şart gidin beraldo'yu kiralayin. Kaleci kalmadı piyasada kime alacakları muamma

2 orta saha alınmazsa yine babamızın ligine dönüp yarışmak için elenmeyi bekleriz. Ben artık eksik kadroyla CL ve ligde yarışmak istemiyorum 3 sene şampiyon olan takımda eksik olamaz.

baş ağrısı.webp

Uğurcan gunaya ayıp olur . Psikolojik olarak da dusunuyorum gunay için. Ben atubolu ya da lammens isterim. Donmaruma zaten müthiş olur .orta sahada da silas andersen ya da o tarz bir isim isterim. U 23 icin istatistikleri defansif acidan yuksek ve bunu surekli yapan bir dolu genc var. Bulmak
zor degil. Taraftara bakmayın. Bir de artik oyuncu sozlesme uzattığında alinan zamli maas sozlesme bitiminden itibaren verilsin.

Hakan bize gelmek istiyor biz bekletiyoruz sonra fener ile adı geçince hain damgası vuruluyor. Hakan gelmek için daha ne yapsın

kerem konusunda yönetime boşuna kızıyorsunuz. inanılır gibi değilsiniz. en büyük yönetim karşıtlarından biri olarak, böyle düşünüyorum.

kaleci ve diğer eksikler konusunda ise en büyük eleştirileri hakediyorlar. bu dakikaya kadar bekledik. 2 gün daha bekleriz.

bu akşamki kötü oyundan dolayı tadınız kaçık anlıyorum da, bir sakin olun. 4/4'ün tadını çıkarın. şu lanet transfer dönemi bir bitsin de, oyunumuz da yükselir merak etmeyin.

Orta saha da almıcaz deniyor (Hakan işi falan olmazsa en azından)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt