Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Rock GIF by Red One Movie

Ya mesela Yusuf niye kontenjan kaplıyor ne amacı var? Ben böyle saçmalık görmedim
Ya ne Yusufmuş be kardeşim

Ulan kalsa nolur gitse nolur derdimiz bu mu

Sanki 1 tane u23ü aldın da ikinciye kontenjan arıyorsun

Sanki adam alabiliyorlar da hala gitmeyenler tartışılıyor

Herkesin Sara'ya yüklenmesine de sıkıldım arkadaş. Çocuk maç boyu mücadele etmeye çalışıyor evet hala ağır istediğimiz seviye değil ama tek sorun o gibi göstermek de akıl karı değil. Mesela Torreira'ya neden hiç eleştiri yok dün mükemmel bir maç mi çıkarttı neler neler yaptı. Bu sezon kaçak güreşiyor. Eski Torreiradan eser yok. Tek başına orta sahayı sırtlayan Tor nerede?
Kalenin içinde çevresi boşken şut çekmeyen adamı eleştireceğiz tabi ne yapacağız.
Torreira daha ne yapsın arkadaş. Yeter daha motor mu bu her sene her sene her yerde olacak az düşük performans gösterirse eleştirelim yok ya.
Akan oyunda saradan daha çok asisti, asist denemesi var herifin.
Norvichde örümcek avlayan herif zahmet edip şut çekemiyor, gol pası atamıyor.

Sarayı eleştirceğiz çünkü potansiyelinin %30unu yansıtıyor.

Kaleciyi gardiye bıraksalar haziranda sommeri getirirdi.

Gardi bunlardan daha iyi biliyor takimin ihtiyaclarini. Firsat transferi denilen sey dolu mevkiye yapilir, a firsat cikti dur sunu da alayim dersin Osimhende oldugu gibi. Kalecinin gittigi nisanda belli oldu nisanda! Bizim akilsizlar temel ihtiyaç olan bostaki mevkiye firsat kovalayacagiz diye son gune geldi. Boyle bir amatorlugu bizimkiler disinda anca ifb yonetimi filan yapardi.

Kalenin içinde çevresi boşken şut çekmeyen adamı eleştireceğiz tabi ne yapacağız.
Torreira daha ne yapsın arkadaş. Yeter daha motor mu bu her sene her sene her yerde olacak az düşük performans gösterirse eleştirelim yok ya.
Akan oyunda saradan daha çok asisti, asist denemesi var herifin.
Norvichde örümcek avlayan herif zahmet edip şut çekemiyor, gol pası atamıyor.

Sarayı eleştirceğiz çünkü potansiyelinin %30unu yansıtıyor.
Bu arada mücadele falan da etmiyor hani böyle adam adama sağlam markajlı mücadele falan etse yemin ederim söylenenlere katılacam gölge presinden başka hiç bir şey yapmıyor. Mücadele eden adam lemina

oğlum city daha yeni kaleci aldı ilk 11'e hatta 1 numarayı verdiler, şimdi donna geliyor formayı ona vereceğiz mi diyecekler? ederson'u da almıyoruz satamayınca 3 as kalecileri olacak dünyada başka as kaleci arayan var mı eylül ayı olmuş. tek seçeneğimiz donnarumma.

Uğurcan işinde bir tık soğuğum. Geçen sene fb transferi için taliscanın atacağı köşe belliyken terse yattı bilerek o derece avel biri. Geçen seneki maça kadar kendisini çok severdim ama o fb maçındaki tavrı soğuttu. Zaten yerlilerden karakter konusunda şansızız uğurcan ne biliyim istemem.

Barış giderken Hakan ve Uğurcan’a hayır diyemem ben artık.

Daha iyisini alacakları da yok.

Günay Uğurcan’dan iyi de değil bu arada. Refleksler iyi ama topa uçuşu bile jeneriklik gol yiyen poz kadan kaleci ayarında.

Hakan
Uğurcan
U23 Stoper

oğlum city daha yeni kaleci aldı ilk 11'e hatta 1 numarayı verdiler, şimdi donna geliyor formayı ona vereceğiz mi diyecekler? ederson'u da almıyoruz satamayınca 3 as kalecileri olacak dünyada başka as kaleci arayan var mı eylül ayı olmuş. tek seçeneğimiz donnarumma.
Son gün; Martinez > ManU | Ederson > Aston | Donna > Citiy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt