- 31 Ağustos 2021
- 55.869
- 40.673
- 2.733
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir hamsinin ne düşündüğünü ve ne yapacağını asla kestiremezsin kaygandır avucundan kaçar bi bakarsın atlamış kovana düşmüş asla bilemezsinTrabzon hayatta satmaz
Ya ne Yusufmuş be kardeşimYa mesela Yusuf niye kontenjan kaplıyor ne amacı var? Ben böyle saçmalık görmedim
Kalenin içinde çevresi boşken şut çekmeyen adamı eleştireceğiz tabi ne yapacağız.Herkesin Sara'ya yüklenmesine de sıkıldım arkadaş. Çocuk maç boyu mücadele etmeye çalışıyor evet hala ağır istediğimiz seviye değil ama tek sorun o gibi göstermek de akıl karı değil. Mesela Torreira'ya neden hiç eleştiri yok dün mükemmel bir maç mi çıkarttı neler neler yaptı. Bu sezon kaçak güreşiyor. Eski Torreiradan eser yok. Tek başına orta sahayı sırtlayan Tor nerede?
Kaleciyi gardiye bıraksalar haziranda sommeri getirirdi.
Bu arada mücadele falan da etmiyor hani böyle adam adama sağlam markajlı mücadele falan etse yemin ederim söylenenlere katılacam gölge presinden başka hiç bir şey yapmıyor. Mücadele eden adam leminaKalenin içinde çevresi boşken şut çekmeyen adamı eleştireceğiz tabi ne yapacağız.
Torreira daha ne yapsın arkadaş. Yeter daha motor mu bu her sene her sene her yerde olacak az düşük performans gösterirse eleştirelim yok ya.
Akan oyunda saradan daha çok asisti, asist denemesi var herifin.
Norvichde örümcek avlayan herif zahmet edip şut çekemiyor, gol pası atamıyor.
Sarayı eleştirceğiz çünkü potansiyelinin %30unu yansıtıyor.
Uğurcanı bu saatten sonra anca siyasileri araya koyarak çıkarabilirsin. Türkiye’nin gerçekleri bu maalesefUgurcan‘a bu saatten sonra bende soguk bakmam ama Trabzon vermez
30 falan isterler
Hatalı kadro.
Güvenilir değilDursunun Beraldo işini de veto ettiğini söylemiş çago denilen adam güvenilir mi
Nerde demişDursunun Beraldo işini de veto ettiğini söylemiş çago denilen adam güvenilir mi
XNerde demiş
Son gün; Martinez > ManU | Ederson > Aston | Donna > Citiyoğlum city daha yeni kaleci aldı ilk 11'e hatta 1 numarayı verdiler, şimdi donna geliyor formayı ona vereceğiz mi diyecekler? ederson'u da almıyoruz satamayınca 3 as kalecileri olacak dünyada başka as kaleci arayan var mı eylül ayı olmuş. tek seçeneğimiz donnarumma.