Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Alper krizinde yine bir Koç parmağı olduğunu düşünüyorum. Yabancıların aldığı maaşlar üzerinden Kerem, Barış gibi adamlar doldurulmuş. Koç muhtemelen 10 civarı maaşlar teklif ederek kafaları bulandırdı. Arabistan sonrası Fb'ye gideceği kesin gibi. Yunus gibi aidiyeti yüksek, camia içinden çıkmış oyuncularda işlemiyor bu ama Barış, Kerem gibi adamlar paraya her şeyi satar.

oğlum city daha yeni kaleci aldı ilk 11'e hatta 1 numarayı verdiler, şimdi donna geliyor formayı ona vereceğiz mi diyecekler? ederson'u da almıyoruz satamayınca 3 as kalecileri olacak dünyada başka as kaleci arayan var mı eylül ayı olmuş. tek seçeneğimiz donnarumma.
Bu konuda iki ihtimal var gibi :
* Psg ile +1 yıl uzatıp kiraya vermesi
* 8-10m gibi bir cüzi bedel fakat sonraki satıştan yüksek pay. (%50 ve üzeri)

Valla ben de uğurcana kabulum kötünün iyisi yapacak bir şey yok ama lazlar cityden bile çok şey talep ederler, yangına düşmüş bir aslana her türlü hinlik yapılır. Şu süreç nasıl sonlanacak acaba çok merak ediyorum.

Cok iyi kaleci alinamiyorsa Günay‘la devam. Baris‘tan gelen paraya top class stoper ve Hakan Ç gelsin orta sahaya.

Stoper ve orta saha daha elzem. Günay kalede güven veriyor bana yeterince.

Gardi bunlardan daha iyi biliyor takimin ihtiyaclarini. Firsat transferi denilen sey dolu mevkiye yapilir, a firsat cikti dur sunu da alayim dersin Osimhende oldugu gibi. Kalecinin gittigi nisanda belli oldu nisanda! Bizim akilsizlar temel ihtiyaç olan bostaki mevkiye firsat kovalayacagiz diye son gune geldi. Boyle bir amatorlugu bizimkiler disinda anca ifb yonetimi filan yapardi.
Bu kaleci isinde hocamıza da %50 pay vermek lazim. İlle de ederson isterim diye tutturdu. 7-8 euro maaşlı kaleci oynatacak takim miyiz biz. Sanki her yerimiz 4×4luk de elit kalecimiz eksik kaldi. Yönetimin suçu da hocaya ne edersonu bize makul isimler soyle demek yerine beklemiş olmaları. Bu da kavukcunun okan beye karsi olan pasifliginin sonucu.

Ya ne Yusufmuş be kardeşim

Ulan kalsa nolur gitse nolur derdimiz bu mu

Sanki 1 tane u23ü aldın da ikinciye kontenjan arıyorsun

Sanki adam alabiliyorlar da hala gitmeyenler tartışılıyor
Adam kontenjanımız 1 tane dedi ya.
Yusuf ve jelert var diye bunu dedi.
Kulüp yetkililerinin bakışı bu ki, yanlış bir şey yok.
Oynatmayacaksan gerek yok sal gitsin. Adamın geçen son 2 toplam oyun süresi 120 dakika falan ya. Eyüp de öyle.
Oynatmayacaksak kapıyı göstermeli. 8 ay sözleşmesi kalmış zaten sözleşme yenileme gibi bir şey söz konusu olmayacak.

Barış Alper krizinde yine bir Koç parmağı olduğunu düşünüyorum. Yabancıların aldığı maaşlar üzerinden Kerem, Barış gibi adamlar doldurulmuş. Koç muhtemelen 10 civarı maaşlar teklif ederek kafaları bulandırdı. Arabistan sonrası Fb'ye gideceği kesin gibi. Yunus gibi aidiyeti yüksek, camia içinden çıkmış oyuncularda işlemiyor bu ama Barış, Kerem gibi adamlar paraya her şeyi satar.
Sana bunları yapan koc a kerem konusunda kıyak geçiyosun akşamına almak istediğin kalecinin fıyatı artsın diye girişimde bulunuyolar. Yönetimimiz maalesef ötlek korkak adamlardan oluşuyor

Hy : " dun gece transfer toplantisi yapildi AMA BASKAN BU TOPLANTİ DİSİNDAYDİ"

Bugun kendisine sunulacak....

1 isim daha eklenmis:
KİRALİK ONANA TEKLİF EDİLMİS. "İnterde muthis degil miydi yuaaaa" falan diyor.

Cildiricam

Kel kafamda 40 sac teli cikti.

Uğurcan işinde bir tık soğuğum. Geçen sene fb transferi için taliscanın atacağı köşe belliyken terse yattı bilerek o derece avel biri. Geçen seneki maça kadar kendisini çok severdim ama o fb maçındaki tavrı soğuttu. Zaten yerlilerden karakter konusunda şansızız uğurcan ne biliyim istemem.
Aliyle görüşmesi de var

Uğurcan bu maliyetle gelsin demiyorum ama Günay Uğurcan'dan iyi falan değil, Yani nereden bu algıya kapılındı bilmiyorum ama Günay en fazla İrfan Can'la aynı seviyededir. Tüm sezonun yükünü Günay'a yüklemek gibi bir hatayı umarım yapmayız orta sahadan falan bile önemli bir konu bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt