Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi gidin brezilyadan ne bilim ilk aklıma gelen santos'un kalecisi gabriel brazao'yu falan alın 22 yaş kuralına da uyuyor bırakın aynı isimler etrafında dönmeyi

şu andan itibaren yapılan hiçbir transfet plan dahilinde yapılmış transfer olmayacak

bu kaosda muhtemelen bir tane skandal daha yaşarız

topçuyu yetiştirememe gibi!

O bütçeyle orta saha alacakalarsa kiralık Onana işine okeyim ben. ManUda leş atmış olabilir ama o klübe gidip leş atmayan oyuncu yok İnterde çok çok iyiydi florya suyuyla rehabilite edebiliriz diye düşünüyorum.

Ben olacagi soyliyim bunlar avrupaya kaleciyi yetistiremeyecekler ondan sonra ts ile geniş geniş ugurcan pazarlığı yapip alacaklar. Gunay+25m euro gibi bir sey olabilir.

Hoca dün psg united city denklemi deyince h.y. denen sallamatör düşündü aa bak united lammens alınca onanadan çıkacaklar hemen bi hikaye uydurayım dedi muhtemelen

Sali gecesine kadar olumsuzluk pompalamayacagim. Hele adam akilli transferler gelmesin kimse beni tutamaz. Tek basima yerim bunlari

Bu takımın birden çok transfere ihtiyacı var CL listesi için kaleci + 2 orta saha + Barış/Zaniolo giderse 2 kanat oyuncusuna ihtiyacı var ama halen tık yok yazıklar olsun...

Bugün Zaniolo-Udinese / Barış - Neom gitse takım kanatsız CL oynayacak.

Uğurcan bu maliyetle gelsin demiyorum ama Günay Uğurcan'dan iyi falan değil, Yani nereden bu algıya kapılındı bilmiyorum ama Günay en fazla İrfan Can'la aynı seviyededir. Tüm sezonun yükünü Günay'a yüklemek gibi bir hatayı umarım yapmayız orta sahadan falan bile önemli bir konu bu.

Ugurcan motive oldugunda gercekten iyi kaleci trabzonun sampiyon oldugu sezon muazzamdi .. Ts gibi bir ortamda bir oyuncunun motive olabilecegi nokta yok cunku hedefsiz bir takimda yasi da 30a gelmis..
Bu oyunculuk kismiydi sadece formami storedan alsinlar diyen birinin burada isi olmamali..

İnsallah belgeleri yetiştiremezsiniz de bu kulübü daha fazla zarara sokmazsınız. Rezil kepaze yüzsüz beceriksiz çapsız herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt