- 3 Haziran 2015
- 54.351
- 62.562
- 3.963
Millet Onana ya ok olmuş vaziyette kafayı yiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen bu ismi geçen kalecilerden sonra yine böyle bir durumda yine aynı senaryo yaşanacak bunun tek sorumlusu iş bilmez yönetim.O dönem panik yapıp vecinoyu almaktan kötü tek şey panik yapıp vecinoyu alamamaktı ve onu başarmıştık
Sali gecesine kadar olumsuzluk pompalamayacagim. Hele adam akilli transferler gelmesin kimse beni tutamaz. Tek basima yerim bunlari
Ederson + Hakan + İlkayEderson+Hakan yada Uğurcan+Bissouma hangisi olsun dense ben birinciyi tercih ederdim.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da oynatmayacak jelertte olduğu gibi çok istedik diyecek takip ettik diyecek boşa kontenjanın içine sıçacağız.Bu saatten sonra hocayı takacaklarını zannetmiyorum renktaş. Hocanın haberi bile olmadan İstanbul’a birini indirebilirler
O zaman Hakan ve İlkay'ı alıp gelsinler zaman kaybetmeden.Bissouma en az 6 hafta sakat diyor Haluk mesela
Sal gitsin Eray‘im ya Monthey‘in altın çocuğu var elimizdeBissouma en az 6 hafta sakat diyor Haluk mesela
En nihayetinde u23 hakkının sonuna kadar kullanılması lazım.Ya ne Yusufmuş be kardeşim
Ulan kalsa nolur gitse nolur derdimiz bu mu
Sanki 1 tane u23ü aldın da ikinciye kontenjan arıyorsun
Sanki adam alabiliyorlar da hala gitmeyenler tartışılıyor