- 4 Ağustos 2009
- 84.105
- 62.873
- 5.093
Areola dondurma haric ismi geçenlerin hepsinden iyi kaleci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altay'ın Manu için bir önemi olduğunu düşünmedim açıkçası. Dediğimi zaten yapmazlar da kötünün iyisi o olurdu.Onlar Altay ı bırakmıyor ki ? onanayı verirler anca.
Yok ya sallıyor. Kavukcu Okan Buruk'un kankası. Çıkıp da senin isteklerini karşılayamayız biz kafamıza göre takılacağız diyecek hali yok. Klavyeyi eline alan sallamaya başlıyor.Ekli dosyayı görüntüle 301186
Bu saka mi abi
İyi de 32 yaşında tam Vecino yaşı yine 15-20 bonservis + 4-5 m euro maaş bayılırız.Lan iyi kaleci bu herif
Chelseanin 5. kalecisini aldi whu bu cöktü diyeLan iyi kaleci bu herif
1x fenerli
Sakat değil yalan bu. Daha bir kaç gün önce süper kupa maçında hocası disiplinsiz (antrenmana geç kalmış) deyip almadı kadroya. Ne ara sakatlanmış olabilir? Almamak için üretilen bahaneler bunlar.Bissouma 2 ay sakat, şl maçlarını kimle oynayacaksın? İlkay’ın kolay çıkacağına ben inanmıyorum kesinlikle isteniyordur
İyi de 32 yaşında tam Vecino yaşı yine 15-20 bonservis + 4-5 m euro maaş bayılırız.
Şu an menajerler kıvama getirdi fena çakacaklar.
Allah yardımcımız olsun asıl enkaz şimdi girecek.
Manudaki baskı bizim yanımızda osuruk gazı kalır reis. Bizdeki baskıdan sonra büyük ihtimal Onana dünya turuna çıkıp filozof gibi takılırOnana İnter’de maç alan kaleciydi
Manu’da maç veren kaleciye dönüştü
Bize gelirse eğer baskıdan vs kurtulduğu için Inter günlerine geri dönmesini umut edeceğiz
Şuan sıtma dediğin kaleci gelse öpüp başıma koyarımÖlümü gösterip (onana) sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar ( uğurcan )