Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka bir oyuncu alınabileceğine inanıyor musun? Başka bir şansın var mı?
Var, İlkay mesela. Hem bonservisi de olmaz. Oyunumuza daha uygun. Anlaşıp vazgeçtiğimiz Bissouma..
hiç mi yok, böyle oyuncu, bırak kalsın, hiç olmazsa gelip ben mt kaptanıyım deyip yerli yabancı ayrımı yapacak, on no nasıl saneye verilir diyecek, ağzına takım arkadaşı tarafından silah dayanılmış, mafya ilişkisi olan bir oyuncudan kurtulmuş olacaz.

Fb'nin acilen o sezon bu sezon moduna girmesi gerekiyor :asd: Yavaştan kıvama da geliyorlar yine

Onana İnter’de maç alan kaleciydi
Manu’da maç veren kaleciye dönüştü

Bize gelirse eğer baskıdan vs kurtulduğu için Inter günlerine geri dönmesini umut edeceğiz

Var, İlkay mesela. Hem bonservisi de olmaz. Oyunumuza daha uygun. Anlaşıp vazgeçtiğimiz Bissouma..
hiç mi yok, böyle oyuncu, bırak kalsın, hiç olmazsa gelip ben mt kaptanıyım deyip yerli yabancı ayrımı yapacak, on no nasıl saneye verilir diyecek, ağzına takım arkadaşı tarafından silah dayanılmış, mafya ilişkisi olan bir oyuncudan kurtulmuş olacaz.
Bissouma 2 ay sakat, şl maçlarını kimle oynayacaksın? İlkay’ın kolay çıkacağına ben inanmıyorum kesinlikle isteniyordur

Inter 48 saatten az bir sure kalmısken az kalecisini kimseye vermez. Kaleci icin ugurcana 20 25 neyse bayilacaklar %85
O kalan yüzde %15 için iyi birinin geldiğini düşunerek yüzde vermedim bu arada ertugrul onuda vermez ise kalecisiz kalma ihtimaliz o bana göre :d

Barıştan beklentin net 50 milyon iken oyuncuya yenik düşüp 30+5 e göndereceksin, üstelik 7 kâğıtta Keçiören’e çıktıktan sonra 28 e razı oluyorsun, millet Yusuf denen bebeyi 22 ye satıyor şaka mısınız ?

Yönetimiyle kanlı bıçaklı olduğu halde Osimhen i 75 ten aşağıya satmadılar, atalanta lookman için İtalya içi 45 e satmıyoruz dedi 45 milyonu reddetti oyuncuyla kanlı bıçaklı oldular ama hala dik duruş sergiliyorlar helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt