Nedim Sertel
Aslan Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.602
- 5.173
- 1.043
Donna fenere
Ederson bize
Ya da
Ederson fenere
Uğurcan bize
Hangisi?
Ederson bize
Ya da
Ederson fenere
Uğurcan bize
Hangisi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eksik mevki yok yalnız, rotasyon sorun sadece.İlk 11 olarak bakmayıp genel rotasyona bakarsak fenerin orta saha rotasyonu bizden hayli hayli iyi onlar bile halen Asensio filan kovalıyorlar şu bile şampiyon takım için skandal durum.
Biz her sene niye eksik oynamak durumundayız bir kerede fazlalık olsun hem İlkay hem Hakan gelsin üstüne bir tane 2002 doğumlu genç çocuk alıp pişirelim.
Başka bir oyuncu alınabileceğine inanıyor musun? Başka bir şansın var mı?Son sene nasıl finale geldiklerini ve finalde nasıl rezil rüsva olduklarını da gördük. Ayrıca o takımın oynadığı oyun ile bizim takımın oynadığı oyun sisteminin tamamen zıt olduğunu da hiç futbol bilmeyen birine sorarsan o bile bilir. Kelimelerle algı oluşturmak ram da budur. Bu adamın Keremden zerre farkı olmadığını daha 1 ay önce gördüğümüz halde ve İtalyan mafyası ile ilişkisi yazılıp çizildiği halde istiyoruz.
var. Yine geçmiş yıllarda clye katılan GS. Bu rekoru başkasına kırdırmayız rahat olşampiyonlar ligine bizim kadar eksik giden bir takım var mıdır yav yıllardır böyle. sonra şerefsizleri konuşturuyoruz gs avrupada kötü filan diye.
Forvet: Icardi 110 kg, Zaniolo'nun durumu belirsiz,Eksik mevki yok yalnız, rotasyon sorun sadece.
Forvet: Osi-İcardi gerekirse Sallai-Zaniolo
Orta saha: Gabi-Mario-Lucas-Kaan-Berkan
Sol bek: Eren-İsmael
Sağ bek: Singo
Defans: Apo-Davi-Arda-Gerekirse Singo
Kaleci: Günay
Onana alırsan anana küfür ederler.
Yanında Bissouma da olursa ve teknik heyete de Okan’la tartışabilecek fikir üretebilecek bir Yardımcı alınırsa okeyiz.Uğurcan geliyor ve transferi kapatıyoruz
Fit miyiz?
Vay be nasil buldun ya harbiden komik ya bu oyuncu bu adam zaten neyse yaBisumayi istemiyorum gene sacma sapan konuşuyorsun.
Ben bunu istiyorum.![]()
Bende aynı fikirdeyim BAY'a bu şekilde izin çıkarsa gelecekte herkes aynısını ister gerekirse 1 sene tek başına antrenman yaptır. Oyuncular kulübün önünde olamaz geçen sene Osimhen için 75 m euro isteyen Napoli 1 kuruş aşağısına bırakmadı.
sana kim dedi bunuPsgde Joao Neves diye bi çocuk var. Bedelsiz kiralanabilir
Mevkisel olarak eksik değiliz, rotasyon sorun yahu. Mesela 6 numaran mı yok, ya da kanat ya da sağ bek gibi. Her mevki için oyuncu var demek istediğim. Ama sayısal olarak ekleme gerekiyor diyorum o konuda sorun yok ahbForvet: Icardi 110 kg, Zaniolo'nun durumu belirsiz,
Orta Saha: Kaan ve Berkan saymıyorum CL temposunda 2 sakat versek Torreira - Kaan - Berkan ile sezon bitmez
Sağ bek, Sol bek bunlara bir şey diyemem ama 1 tane yabancı stoper daha gerekiyor.