Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
140 milyon euro harcayıp geçen sezondan kadro olarak nasıl geriye gidilir bunu da bir bizimkiler başarırdı.

Ederson denklemi en kolay olan ama ya, parayi verirsen aliyorsun (soyle bir deyay koyalim: Birgton deplasmaninda trafford oynatmazsa isler degisebilir, ne haliniz varsa gorun ben vermiyorum edersonu diyebilir - donna maasi hasirt cunku onlar icin bile)
Bu saatten sonra her şey olabilir abi. Aylardır Edersonla anlaşıldı demeleri adam 10 istiyorsa gerekirse 10 veririz kafasıysa Türkiye’ye gelmeye ikna olmuş herkesle anlaşmış oluyorsun zaten. Sonumuz ne olacak bakalım

Bisumayi istemiyorum gene sacma sapan konuşuyorsun.

Ben bunu istiyorum.
d5c21bc2846d58ae4bd119a6dc8ee96c.jpg
Sacma sapan konusan sensin. Ne kadar ismi nedir ben medenice tartışırım dalga gecmem neye göre yazdın yorumlarım kendimce falan size uzak seyler

Yusuf’u en kötü bodrumspor’a son gün bile kiralarsın maaşını bile kendin üstlenirsin ne ki maliyeti.

Zaniolo esas problem. Sıfır katkıyla götürecek
Yav yok işte bodrumu falan yok gitmiyor herif geçen devre arası eyüpspor istedi gitti mi. Gitmiyor yav nedimim gitmiyor herif.
Fesih edecektin, lisansını çıkarmayacaktın ne yapıyorsan yap diyecektin. Bizimkiler kötü olmayalım bahanesiyle de işlerine geliyor. 2 hafta sonra kadroda yusuf da var diye de sayar kenardaki 100 dakika şans bile verecekmiş gibi davranır.

Ben burada sadece yusufa yükselmiyorum okan ve yönetime de yükselşyorum bu konuda. Kadro dışı bırak ne yapıyorsa yapsın.
Herifler senelerdir biri gitmesen biri gelmez modunda takılıyor, işlerine geliyor çünkü. Kendi girmek istesin diye bekliyorlar sadece

Benim kabullenemediğim. 300M euroluk takım. Kendi evinde Rize diye düşük seviye bir takıma karşı rezil oynuyo. Evet orta saha vs eksiğimiz var ama Bunun orta saha kaleci ile açıklaması yok...

Bu saatten sonra her şey olabilir abi. Aylardır Edersonla anlaşıldı demeleri adam 10 istiyorsa gerekirse 10 veririz kafasıysa Türkiye’ye gelmeye ikna olmuş herkesle anlaşmış oluyorsun zaten. Sonumuz ne olacak bakalım
Edersonla olabilir ama iki detay yazilmis olan aklima geliyor.

1) uzun sure City e resmi teklif yapilmadi habeleri yapilmis olmasi
2) baskanin "kaleci transferinde gec basladik" itirafi

Oyuncu ile belki sartlari konusmus olabilirsin ama oyle dusuk teklif olayi kolpa olmus oldu. 10 12 yi kabul etmiyorlar demek iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt