Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.380
- 95.397
- 4.978
KOŞUUUUUUUUUUUUUN GS ye ihanet ediyorlar!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra her şey olabilir abi. Aylardır Edersonla anlaşıldı demeleri adam 10 istiyorsa gerekirse 10 veririz kafasıysa Türkiye’ye gelmeye ikna olmuş herkesle anlaşmış oluyorsun zaten. Sonumuz ne olacak bakalımEderson denklemi en kolay olan ama ya, parayi verirsen aliyorsun (soyle bir deyay koyalim: Birgton deplasmaninda trafford oynatmazsa isler degisebilir, ne haliniz varsa gorun ben vermiyorum edersonu diyebilir - donna maasi hasirt cunku onlar icin bile)
Yillar gibi geliyo insana sanki.Edersonla hani anlaşılmıştı aylar önce?
Sacma sapan konusan sensin. Ne kadar ismi nedir ben medenice tartışırım dalga gecmem neye göre yazdın yorumlarım kendimce falan size uzak seylerBisumayi istemiyorum gene sacma sapan konuşuyorsun.
Ben bunu istiyorum.![]()
kart cezalısıydı sakat falan değilHakan sakat deniyordu, sakatligi ne alemde acaba?
Gecen mac kadroda yokmus
Onu da sen bul cok biliyon yaNr kadar ismi nedir ben medenice tartışırım dalga gecmem
osimheni sayma abi140 milyon euro harcayıp geçen sezondan kadro olarak nasıl geriye gidilir bunu da bir bizimkiler başarırdı.
Yav yok işte bodrumu falan yok gitmiyor herif geçen devre arası eyüpspor istedi gitti mi. Gitmiyor yav nedimim gitmiyor herif.Yusuf’u en kötü bodrumspor’a son gün bile kiralarsın maaşını bile kendin üstlenirsin ne ki maliyeti.
Zaniolo esas problem. Sıfır katkıyla götürecek
Edersonla olabilir ama iki detay yazilmis olan aklima geliyor.Bu saatten sonra her şey olabilir abi. Aylardır Edersonla anlaşıldı demeleri adam 10 istiyorsa gerekirse 10 veririz kafasıysa Türkiye’ye gelmeye ikna olmuş herkesle anlaşmış oluyorsun zaten. Sonumuz ne olacak bakalım