Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okanın dün suratı sirke satiyordu benim için çok zor geçiyoor falan da demiş. Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok beyfendi koruduğu adamlardan tekmeyi yemiş yine apaçık belli bu. Kaynağı öylesine attım kimin ne dediğinin bi önemi yok bazı şeyler çok açık bellidir zaten.
Konu doğru olabilir dostum sözüm yok muhtemelen doğrudur zaten normal gitmediği belli

Onananin birde hayvan gibi maasi var. Bonuslar ile beraber 6,6 milyon net € diyorlar. United'de ama bari CL yapmadiklari an bonuslar baya düsük oluyormus. O zaman belki 4,5-5 arasi olsa bile, bizim beceriksizler utanmadan gidip bu karpuzcu kovaya 6-6,5 önerir.

Edersonla hani anlaşılmıştı aylar önce?
Dursun vermem diyormus o parayi isye bunca suredir.

Ki hakli buluyorum bu arada. O maasa ederson yerime bonservise daha cok para verip az maasli adam alirim.

O yuzden fener alsin dert etmem edersonu
Gerci onlar minimum galiba 5 6 yabancidan cikmasi lazim

orta saha almayı nasıl düşünmezler aklım almıyor kadro planlaması konusunda başarısızız , kulübe iyi bir sportif direktör lazım takım yapımıza uygun oyuncuları alacak sonra oynatmazsa hocayı eleştireceğiz ama bizde herşeyi hoca yapmak zorunda kalıyor

Komedi filmi gibi resmen, 2 senedir şampiyonlar ligi finali oynayan adam kapımızda yatıyor bizim yönetim kış uykusunda. Adamı alırlarsa yönetimi kurtaracak belki göstereceği performansla haberleri yok.

Dursun vermem diyormus o parayi isye bunca suredir.

Ki hakli buluyorum bu arada. O maasa ederson yerime bonservise daha cok para verip az maasli adam alirim.

O yuzden fener alsin dert etmem edersonu
Gerci onlar minimum galiba 5 6 yabancidan cikmasi lazim
Hemfikirim, ama vermek istemeyince anlaşmış olmuyorsun zaten :) Başka birini de kovalamadılar doğru düzgün amaçları ne anlamak imkansız

Hemfikirim, ama vermek istemeyince anlaşmış olmuyorsun zaten :) Başka birini de kovalamadılar doğru düzgün amaçları ne anlamak imkansız
Ederson denklemi en kolay olan ama ya, parayi verirsen aliyorsun (soyle bir detay koyalim: Birgton deplasmaninda trafford oynatmazsa isler degisebilir, ne haliniz varsa gorun ben vermiyorum edersonu diyebilir - donna maasi hasirt cunku onlar icin bile)

Trafford genc donna 26 yas , cok zor denge.

Edersondan trafforda gecis ama cok daha saglikli city icin.

Onerin nedir 20 iq yuz biz . Mesela bisouma mi vay be nasil buldun ya müthiş futbol bilgisi.
Bisumayi istemiyorum gene sacma sapan konuşuyorsun.

Ben bunu istiyorum.
d5c21bc2846d58ae4bd119a6dc8ee96c.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt