Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.454
- 25.976
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bisey bildiği yok bu arada.Her dönemde aynisin okan efendi ne oldu başın göge erdimi korudugun yönetim yine ortada bırakmıs seni. Halada şuna ragmen korursun ama bunlari hiç değismez. En kötü Maasina zam yaparlar seneye o zamanda öyle aynen yonetimi korumaya devam edersin.
Ekli dosyayı görüntüle 301202
Belli olmaz valla , tr de her konu bana gore yuzde 50 - 50 bolünür.Yönetimi haklı bulan çıkmaz.
Zaniolo oynuyor süre buluyor diğeri bulmuyor gidip kime takalım. Kadro şişkin gözüküyor bu sebeple.
Yusufa takacağız tabi. Koca sene 70 dakika oynamış, ondan önce kiralık gitmiş herifi 2 ay sonra kovmuşlar tek başına 3 ay çalışmış.
Atıl durumda bir herif. Yer işgal etmesin kardeşim istemiyoruz boş görünsün baskı olsun.
Yusuf gitmiyor o gitmiyor bu gitmiyor diye bahane üretemesinler.
Toplantıdaydı herhalde kendisi masa olarak aktarmış bilgileri.Her dönemde aynisin okan efendi ne oldu başın göge erdimi korudugun yönetim yine ortada bırakmıs seni. Halada şuna ragmen korursun ama bunlari hiç değismez. En kötü Maasina zam yaparlar seneye o zamanda öyle aynen yonetimi korumaya devam edersin.
Ekli dosyayı görüntüle 301202
O kokuyu almıyor musun yav. Afrika kupası finali ve kupa kazanılması ile 7 gün otomatik olarak bir izin süresi var FIFA tarafından.Neyse Kaan Ayhan'ın bu sene serisi devam eder 3'ncü kırmızıyı sağ bekte ne zaman görecek merak ediyorum ondan sonra yönetim istifa denirken çıkıp ah vah etmeyecek.
Mümkün görünmüyorBjk yahut ts şampiyonluğu, sene sonu dursun deh erden başkan
Buna baya okeyim
Onerin nedir 20 iq yuz biz . Mesela bisouma mi vay be nasil buldun ya müthiş futbol bilgisi. Tipe göre de eler gülersiniz zaten anca gulersinizBari bunu alın![]()
Yav birakin yalanlarim onun bunun adami olmayin!!
Yav birakin yalanlarim onun bunun adami olmayin!!
Okanın dün suratı sirke satiyordu benim için çok zor geçiyoor falan da demiş. Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok beyfendi koruduğu adamlardan tekmeyi yemiş yine apaçık belli bu. Kaynağı öylesine attım kimin ne dediğinin bi önemi yok bazı şeyler çok açık bellidir zaten.Bisey bildiği yok bu arada.