- 1 Ağustos 2009
- 45.311
- 44.017
- 4.258
bu silas ilerde iyi bi topçu olursa forum adına sana bir özür borcum olacak hatırlatKaleci ve Si... ander... alalim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu silas ilerde iyi bi topçu olursa forum adına sana bir özür borcum olacak hatırlatKaleci ve Si... ander... alalim![]()
Efsane Silas Andersenahbab tipi jelert v2
Afrika kupası dünyanın en gereksiz organizasyonudur.Vallaha kimseyi takip etmedim bu konuyu dile getiren var mı bilmiyorum ama büyük sıkıntı bu durum. Afrika kupası finali 18 ocakta iki haftada izin yapacaklar bu durumda cl’de son iki maç kaçıyor. Umarım 2.turda özellikle Nijerya havlu atar
bizi gruptan cikaracak puanlar zaten ilk 6 mactaVallaha kimseyi takip etmedim bu konuyu dile getiren var mı bilmiyorum ama büyük sıkıntı bu durum. Afrika kupası finali 18 ocakta iki haftada izin yapacaklar bu durumda cl’de son iki maç kaçıyor. Umarım 2.turda özellikle Nijerya havlu atar
Hocanın çift forvet olmayacağını anlaması lazım. Biz boşuna uğraşıyoruz. Icardi ancak maç 3-0 falan olunca oynar. Icardiyi düşündüğü için de ortasahaya oyuncu istemiyor. Eldekiler yeter sanıyor. Fbde aynı seviyede 5 oyuncu var bizde 3.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yangın yaptığımız için orta saha düşünmeye başladılar bu kadar iş bilmez yönetim ve hocamız var.Yangın yapmayalım panik transferine yol açmayalım….
Bu sene tier50 herifHaluka Diogo Costa ne oldu diye sormak lazim
Yalandan 60m euro’luk oyuncuya 20 teklif at, gerçekler son 2 gün kala Onana alsak çok tepki görür müyüzHaluka Diogo Costa ne oldu diye sormak lazim