Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha kimseyi takip etmedim bu konuyu dile getiren var mı bilmiyorum ama büyük sıkıntı bu durum. Afrika kupası finali 18 ocakta iki haftada izin yapacaklar bu durumda cl’de son iki maç kaçıyor. Umarım 2.turda özellikle Nijerya havlu atar
Afrika kupası dünyanın en gereksiz organizasyonudur.

Vallaha kimseyi takip etmedim bu konuyu dile getiren var mı bilmiyorum ama büyük sıkıntı bu durum. Afrika kupası finali 18 ocakta iki haftada izin yapacaklar bu durumda cl’de son iki maç kaçıyor. Umarım 2.turda özellikle Nijerya havlu atar
bizi gruptan cikaracak puanlar zaten ilk 6 macta
frankfurt-bodo-union-ajax-monaco

Hocanın çift forvet olmayacağını anlaması lazım. Biz boşuna uğraşıyoruz. Icardi ancak maç 3-0 falan olunca oynar. Icardiyi düşündüğü için de ortasahaya oyuncu istemiyor. Eldekiler yeter sanıyor. Fbde aynı seviyede 5 oyuncu var bizde 3.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben İcardi basimiza dert olacak deyince yemedigim laf kalmadi.. Abi bu adami nasil yedek oturtacaksin ? Her mac sacma sapan zamanda İcardiyi oyuna almak zorunda kaliyoruz.. İcardi buradaki yeni rolunu kabullenerek kalmaliydi..
Ya hepsini gectim fotosop diye milleti tiye aldi simdi ilk dondugunden en az +5 kilosu var ..

Muslera' ya kaleci transferi işini elimize gözümüze bulaştırdık, gel 1 sene daha oyna desek gelir mi acaba?

Barış gidiyor deniliyor onun gittiği durumda İlkay'ın %100 gelmesi lazım. Barış gidince Sane ve Yunus'u sadece kanatlarda kullanabiliriz bu yüzden 10 no şart. Hakan şart orta saha lazım. Stoper alınmıyor Kaanı orda kullanırız. Her türlü denklemlemde orta saha şart.

yuh yav

taraftar istemese kaleciyle kapatacaklarmis cidden

okaaaannnnnn diye bagiran lawuk gibiyim su an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt