Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimi haklı bulan çıkmaz.
Belli olmaz valla , tr de her konu bana gore yuzde 50 - 50 bolünür.

Cunku ilk kotu gidisatta yonetim hocayi atacak ortaya.

Allah korusun o gunleri gormeyelim ama su an inanilmaz karamsarim. Hic bir haber vs bakmadan EPL falan izleyip uzak durmam lazim gundemden galiba bugun.

Zaniolo oynuyor süre buluyor diğeri bulmuyor gidip kime takalım. Kadro şişkin gözüküyor bu sebeple.
Yusufa takacağız tabi. Koca sene 70 dakika oynamış, ondan önce kiralık gitmiş herifi 2 ay sonra kovmuşlar tek başına 3 ay çalışmış.

Atıl durumda bir herif. Yer işgal etmesin kardeşim istemiyoruz boş görünsün baskı olsun.
Yusuf gitmiyor o gitmiyor bu gitmiyor diye bahane üretemesinler.

Yusuf’u en kötü bodrumspor’a son gün bile kiralarsın maaşını bile kendin üstlenirsin ne ki maliyeti.

Zaniolo esas problem. Sıfır katkıyla götürecek

Neyse Kaan Ayhan'ın bu sene serisi devam eder 3'ncü kırmızıyı sağ bekte ne zaman görecek merak ediyorum ondan sonra yönetim istifa denirken çıkıp ah vah etmeyecek.
O kokuyu almıyor musun yav. Afrika kupası finali ve kupa kazanılması ile 7 gün otomatik olarak bir izin süresi var FIFA tarafından.
E osimhen de olmaz zaten.
Sonuç olarak geleceğimiz yer sallai kanat olarak oynatılır biri cezalı vs olur belki forvete atar bek kaan var işte diye athletico maçında o kırmızıyı yer. Maçın durumuna göre yüklü miktarda kaan kırmızıya girişirim.

Kaana da kimse laf etmesin o saatten sonra bence heriflik bir konu yok. Hatta kırmızı görmezse söverim.

Bari bunu alın
e8fb6f45555672ae44b91d7d0bc49e94.jpg
Onerin nedir 20 iq yuz biz . Mesela bisouma mi vay be nasil buldun ya müthiş futbol bilgisi. Tipe göre de eler gülersiniz zaten anca gulersiniz

Bisey bildiği yok bu arada.
Okanın dün suratı sirke satiyordu benim için çok zor geçiyoor falan da demiş. Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok beyfendi koruduğu adamlardan tekmeyi yemiş yine apaçık belli bu. Kaynağı öylesine attım kimin ne dediğinin bi önemi yok bazı şeyler çok açık bellidir zaten.

Yine yeni yeniden söylüyorum

Bu yönetimin alabileceği en iyi kaleci Uğurcan ve Onana’dır

Bunlar gelmezse İvanoviç elimgodumeghirdi isimli hiç bilinmeyen bir kaleci gelir 4 maç oynar ıslıklanır sezon Günay’la biter

Okadar para gidip singoya vereceginize gidip kaleci alsaydiniz. Sallai her türlü idare ediyordu ama üst düzey kaleci olmadan cl maclarina cikamasin. Bunu anlatmaya calisiyordum. Yok sallai söyle böyle ciklimaz maclara filan fistik. Elbette daha sonra para kalinca singoda, orta saha olurdu ama en önemli mevki kaleci.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt