Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 11 olarak bakmayıp genel rotasyona bakarsak fenerin orta saha rotasyonu bizden hayli hayli iyi onlar bile halen Asensio filan kovalıyorlar şu bile şampiyon takım için skandal durum.

Biz her sene niye eksik oynamak durumundayız bir kerede fazlalık olsun hem İlkay hem Hakan gelsin üstüne bir tane 2002 doğumlu genç çocuk alıp pişirelim.
Eksik mevki yok yalnız, rotasyon sorun sadece.

Forvet: Osi-İcardi gerekirse Roland-Nicolo
Kanat: Leroy-Yunus-Nicolo-Roland/Barış**
Orta saha: Gabi-Mario-Lucas-Kaan-Berkan
Sol bek: Eren-İsmael
Sağ bek: Singo
Defans: Apo-Davi-Arda-Gerekirse Singo
Kaleci: Günay

Son sene nasıl finale geldiklerini ve finalde nasıl rezil rüsva olduklarını da gördük. Ayrıca o takımın oynadığı oyun ile bizim takımın oynadığı oyun sisteminin tamamen zıt olduğunu da hiç futbol bilmeyen birine sorarsan o bile bilir. Kelimelerle algı oluşturmak ram da budur. Bu adamın Keremden zerre farkı olmadığını daha 1 ay önce gördüğümüz halde ve İtalyan mafyası ile ilişkisi yazılıp çizildiği halde istiyoruz.
Başka bir oyuncu alınabileceğine inanıyor musun? Başka bir şansın var mı?

Eksik mevki yok yalnız, rotasyon sorun sadece.

Forvet: Osi-İcardi gerekirse Sallai-Zaniolo
Orta saha: Gabi-Mario-Lucas-Kaan-Berkan
Sol bek: Eren-İsmael
Sağ bek: Singo
Defans: Apo-Davi-Arda-Gerekirse Singo
Kaleci: Günay
Forvet: Icardi 110 kg, Zaniolo'nun durumu belirsiz,
Orta Saha: Kaan ve Berkan saymıyorum CL temposunda 2 sakat versek Torreira - Kaan - Berkan ile sezon bitmez

Sağ bek, Sol bek bunlara bir şey diyemem ama 1 tane yabancı stoper daha gerekiyor.

Kalıcı etki edecek yada kronik Bi sakatlık değilse Bissouma gelsin 2 ay beklesin. Sanki hiç sakat oyuncu almadık. Sanki Okan hoca hemen takıma mı atıyor transferi?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bisumayi istemiyorum gene sacma sapan konuşuyorsun.

Ben bunu istiyorum.
d5c21bc2846d58ae4bd119a6dc8ee96c.jpg
Vay be nasil buldun ya harbiden komik ya bu oyuncu bu adam zaten neyse ya 🙂

Bende aynı fikirdeyim BAY'a bu şekilde izin çıkarsa gelecekte herkes aynısını ister gerekirse 1 sene tek başına antrenman yaptır. Oyuncular kulübün önünde olamaz geçen sene Osimhen için 75 m euro isteyen Napoli 1 kuruş aşağısına bırakmadı.

Oyuncunun oynama hakkını elinden alamazlar yani kadro dışı bıraktım satmıyorum diyemezsin.

Oyuncu çıkmak istemezse yönetilebilir bu, Lookman için diyorum.

Forvet: Icardi 110 kg, Zaniolo'nun durumu belirsiz,
Orta Saha: Kaan ve Berkan saymıyorum CL temposunda 2 sakat versek Torreira - Kaan - Berkan ile sezon bitmez

Sağ bek, Sol bek bunlara bir şey diyemem ama 1 tane yabancı stoper daha gerekiyor.
Mevkisel olarak eksik değiliz, rotasyon sorun yahu. Mesela 6 numaran mı yok, ya da kanat ya da sağ bek gibi. Her mevki için oyuncu var demek istediğim. Ama sayısal olarak ekleme gerekiyor diyorum o konuda sorun yok ahb :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt