Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allahını seven şu takıma sol kanat aldırsın

barış olayının yarattığı tahribatı kimse görmüyor

stoper işini artık salmak lazım

kaleci hakan sol kanat ile bitirin
Barış 2 kişilik oynuyordu şimdi 1 kişilik oynayınca takım sırıtıyor Sane'de öyle efor harcayan bir futbolcu değil yakın zamanda orta sahanın cortlamasını bekliyorum.

Memnun değilsen neden talip oldun en başta. Bize karşı oynadı ve hepimiz net gördük fizik durumunu 10 ay önce.. ayrıca mesele bissouma değil Hakan..
Sağlık raporları istenmiş ve verilmemiş habere göre konuşuyorsak ondan vazgeçtin. 10 ay önce oynayan adam şu anda direk gözden çıkarıldıysa buna da bakılır. Hakan'ın da gelmesini isterim şahsen karakter olarak sevmesem de oyununa bakarım.

Adminim önce Osimhen üzerinden Lookman'ı çözüp Atalanta'yı kiralık + opsiyonlu halledip üstüne Barış'ın parayı kaleci ve orta sahaya gömelim.
Onu unut öyle bir ihtimal yok, Atalanta 50 aşağı satmıyor zaten kiralık vermeyeceklermiş

yemin ederim o kadar moralim bozuk ki rize galibiyeti bile sevindirmedi bu beceriksiz herifler yüzünden. Benim adım yunus ise kaleci alırız bitiririz barışı da satar hiç kimseyi almayız.

Hiç bir zaman dünyanın en iyi 5 kaleciler arasında yer almadı o gerçeği bir not düşelim.

Eskiden iyidi şimdi belki iyi olur mantığıyla kaleci transfer edilemez. Kaleci ve futbolcu farklı meslekler. Kaleciler düşüş moduna geçtiğinde nadiren düzeliyor. Öyle istisna olur diye her maç United taraftarın küfür ettiği elemana fit olacak kadar da düşmeyelim. Daha 2 gün evvel 3. Lig takımına elendiler sırf bu Onana yüzünden.

İnterin şl finaline çıktığı sezon çok iyiydi. Ayak kalitesi de Ederson seviyesi olmasa da gayet iyi bence girilebilecek bir risk düşük maliyetli olması koşuluyla

Maç geneline baktığımızda şöyle paslar hiç atmıyoruz ve böyle pozisyonları Yunus, Sane, Osimhen, Barış hatta geride olmasına rağmen Sallai ve Eren ile de çok yakalıyoruz ama kullanamıyoruz, topu alan bir sağına soluna dönüp yanına veya alakasız ters kanada açıyor, şunları net düzeltmemiz lazım biz oyuncularımızdan esas böyle pozisyonlarda yararlanabileceğiz. Bu durumun 10 numara pozisyonunda oynayacak adam ile alakası yok, ortasaha da ara pas deniyoruz. Hala çok ağır tembel paslaşmalar yapıyoruz, kendi ritmimizi bile bozuyoruz. 3 koca senedir niye hızlandıramıyoruz şu oyunu, bunuda düşünmemiz gerekiyor.

Bu hoca ile alakalı. Çalıştırırsan buna yapar futbolcu

Lookmani aliriz. Herif zaten kadro disi. Baska oyuncu zor. Bu saatten sonra hicbir kulup ilk 11 oyuncusunu bize vermez

Hepsini geçtim de demirbayın yerini dolduramamak hakikatten komedi ya. Niye gönderdin abi o zaman ya. Hayır kurumu mu bu soktuğumun yeri de 6 milyona sana oyuncu satan hocasını selçuk şahin denilen dallama yapan. Kalecisine 10 milyon çeken adamlara iyilik yapıyorsun. Neymiş sponsor oluyormuş. Ulan toplam katkısı 2 milyon varsa götürüsü 15 milyon adamın.
Başlarım onun yardımına da kulübüne de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt