Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'ı 40 milyon euro net paraya satıyorlarsa Uğrucan(TR yetişme yerli), Hakan, Lauriente(Davitashvili) tarzı bir paket gerekir. Bu kadar az zamanda bunu yapabilirler mi hiç sanmıyorum.

Belki inatları kırılır geçen sene Osimhen sürecini iyi yönettik güzel örnek var sonra bonservisini aldık bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum.
Her sene Osimhen ihtimali olabilir diye hayaller kurulmaz yav o piyango bilmem kaç yılda bir gelir 😄

Bu hoca ile alakalı. Çalıştırırsan buna yapar futbolcu
İşte bunu diyorum 3 senedir artık şunlar olmalı, takımdaki oyuncular artık ezbere çat çat çat hızlı hızlı çıkmalı kimin nerede olduğunu daha ayağına top gelmeden bilmeli ama ilk sene ne oynuyorsak 4. seneye girdik hala aynı.

Siyasiler barış alper 'i satın gelen parayı da Uğurcan 'a gömün demiş olabilirler

Barış 40 a gidiyorsa 10 da Zaniolo 50m euro yaptı. Al Lookman ı para vermemiş olursun. Barış 3 alıyo. Zaniolo da 2 filan al maaşıda çıktı. Hakanı yada ilkayıda al takım çağ atlar. Ama Sara üzülür. Sonra yunus yedek kalabilir diye almazlar. Oysa hepsi oynayacak haberleri yok 60 maç var. İş bilmezler rakibin city Liverpool Atletico Madrid ulan...

Mangalda ıslak odunla çırasız dandik kömürle ateş yakmaya çalışırsın da bi türlü harlanmazya o alev

Aynı öyle yangın yapıyorsunuz

Barışa bir daha böyle bir teklif gelmez. Hele Avrupadan hiç gelmez, satın gitsin

İşin kötü yanı bu paradan daha fazla bonservis ve maaş verip, verim alamadığımız birini alabiliriz. Umarım keşke Barış'ın maaşı 5 milyona çıkarsaydık da kalsaydı demeyiz. Barış yerine gelen kanat Barış'ın en az 2 katı maaş alır eğer genç adı sanı duyulmamış bir oyuncu değilse. Bizde açlık sınırı 5 milyonlara dayandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt