Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.830
- 6.641
- 2.238
Dursun DURMASIN!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayista secim var yav , 1 sene kalmadi artik. Sezon sonu cok degisik dunyalarda olacagizErden bey ben başkan olacağım demediği sürece, eğer şu transfer dönemini abuklamadan bitirebilirlerse bir sene daha başkan kalabilir bence yahu. Sonuçta muhalefet daha iyi bir yönetim kadrosu çıkarabilme iddiası olsa şimdiden köpürür idi
Lookman'ı İtalya içine vermek istemiyorlar diye hatırlıyorum eğer Osimhen üzerinden bağlantı kurup oyuncu tarafını halledersek Atalanta'nın transfer inadı kırılabilir.Lookman yerine jaden sancho su an fena olmaz..
Ama bu listeyi bu yonetim ya-pa-maz
En az 3 as topçu indiririz.Yarın akşama kadar kaleci+orta saha+sol kanat+10 no+sol stoper sığdırmamız lazım yoksa yarın akşama kadar net bir şekilde bitmeyen transferi bunlar Avrupa’ya yetiştiremez
Bunun daha anlaşma süreci+ sağlık muayenesi+sözleşme imzalaması+tff lisansı çıkarılması+Ucl liste bildirimi (sistemsel olarak son güne kalındığında yavaş ilerliyor diye hatırlıyorum)
Bunların hiçbiri yetişmez maalesef daha ortada görüşülen isim bile yok sadece kaleci alıp kapatacağız heralde
Singo bile anlaşma tamam dedikten 3 gün sonra lisansı çıkarıldı
Zor be ya,bide ultra paraLookman'ı İtalya'ya vermek istemiyorlar diye biliyorum eğer Osimhen üzerinden bağlantı kurup oyuncu tarafını halledersek Atalanta'nın inadı kırılabilir.
Mayıs ayına gelindiğinde lig konumumuz güçlüyse yine çok iddiali muhalefet olmaz gibi yaMayista secim var yav , 1 sene kalmadi artik. Sezon sonu cok degisik dunyalarda olacagiz
Haberlere gore lammens şuan bos kaliyor antwerpte satmak istiyor kimsenin olmadigi satilmak istenen bir kaleciyi de alabilirler herhalde beceriksiz ordusu.Kaleci de oklar Lammens'e mi yöneldi şimdi bizde? Bu zamana bırakanlara kaleciyi yazıklar olsun.
Olmali. Hep basari arkasinda her sey muthis havsindalar. Hic saglam yapida bir yonetim degil.Mayıs ayına gelindiğinde lig konumumuz güçlüyse yine çok iddiali muhalefet olmaz gibi ya
sanki kullanacak haspamlar.+ Kontenjan sagliyor sana yabancida jelert yerine geldigi icin
Aynen öyle. Avrupada bu oyunla yine işimiz zor eğer topçular ekstra motive olmazsa. Biz fbnin appiahlı anelkalı sezonunda bile 1/6 bütçryle şampiyon olduk. Lig şampiyonluğu için bı paralar aşırı saçmaÇok daha düşük kadrolarla ligde şampiyon yapan hocalarımız oldu. Ligi almak için 300m euro'ya ihtiyaç yoktu. Eğer öyle görülüyosa sıkıntının nerde olduğu bellidir