Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden bey ben başkan olacağım demediği sürece, eğer şu transfer dönemini abuklamadan bitirebilirlerse bir sene daha başkan kalabilir bence yahu. Sonuçta muhalefet daha iyi bir yönetim kadrosu çıkarabilme iddiası olsa şimdiden köpürür idi
Mayista secim var yav , 1 sene kalmadi artik. Sezon sonu cok degisik dunyalarda olacagiz

Bu sene tek hedefimiz var şampiyonluk ve ertesinde yönetim ve teknik ekip kıyımı.
Yeter millet verem oldu her sene her sene.
Para var şöyle böyleyiz diyorsan bugün kadronda işe yaramaz 2 u21 1 tane ne yapacağı belli olmayan italyan ve bir tane de armut kafalı kolombiyalıyı hala gönderip yerine çakı gibi 4 tane adam indiremeyen hoca da yönetim de yılın sonunda defolup gitmeli.
Her sene aynı muhabbet bir yeri boş bırakalım yokmuş gibi davranalım sonra bir yerded piyango vursun. Taraftar mal zaten 10 bine forma sat alsınlar. 50 binlik alışveriş yapacaktım y.başını yaparım.
Rezil kepaze yalancı herifler

Lookman yerine jaden sancho su an fena olmaz..

Ama bu listeyi bu yonetim ya-pa-maz
Lookman'ı İtalya içine vermek istemiyorlar diye hatırlıyorum eğer Osimhen üzerinden bağlantı kurup oyuncu tarafını halledersek Atalanta'nın transfer inadı kırılabilir.

İtalya'da Gardi faktörü varken belli olmaz bir umudum var.

Yarın akşama kadar kaleci+orta saha+sol kanat+10 no+sol stoper sığdırmamız lazım yoksa yarın akşama kadar net bir şekilde bitmeyen transferi bunlar Avrupa’ya yetiştiremez

Bunun daha anlaşma süreci+ sağlık muayenesi+sözleşme imzalaması+tff lisansı çıkarılması+Ucl liste bildirimi (sistemsel olarak son güne kalındığında yavaş ilerliyor diye hatırlıyorum)

Bunların hiçbiri yetişmez maalesef daha ortada görüşülen isim bile yok sadece kaleci alıp kapatacağız heralde

Singo bile anlaşma tamam dedikten 3 gün sonra lisansı çıkarıldı
En az 3 as topçu indiririz.

Barış gidecekse hem Hakan hem İlkay alınıp 8-10 oynatmalıyız.

Hepsi mevcutlardan iyi.

Torreira
Hakan
İlkay

İlk 11

Lemina (yedek ve sol stoper alternatif)
Sara (yedek 60 sonrası her maç girer, CL dönüşü oynar, ya da öncesinde+ ZTK)

Lammens -20.000.000 Euro
Hakan-15.000.000 Euro
İlkay- Free

Zaniolo -mecbur kalacak ya da U23 kanat

demekki kasada hic para yoktu onun icin kimseyi alamiyorlardi, simdi barisi satip transfer sov yaparlar

Pavloviclerden dansolardan ndickalardan akanjilerden sonra birden sol stoper almama kararı çıktı. Geçen seneden beri aponun düşüşünü görüyorsun ya. Apoyu severim iyi topçu ama artık düşüşte, ligte hala 2-3 sene rahat iş görür ama avrupaya gelince yetersizliği aşırı belli oluyor

ujfalusi gibi bi denge stoperi lazım

Çok daha düşük kadrolarla ligde şampiyon yapan hocalarımız oldu. Ligi almak için 300m euro'ya ihtiyaç yoktu. Eğer öyle görülüyosa sıkıntının nerde olduğu bellidir
Aynen öyle. Avrupada bu oyunla yine işimiz zor eğer topçular ekstra motive olmazsa. Biz fbnin appiahlı anelkalı sezonunda bile 1/6 bütçryle şampiyon olduk. Lig şampiyonluğu için bı paralar aşırı saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt