Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış gidecekse hem Hakan hem İlkay alınıp 8-10 oynatmalıyız.

Hepsi mevcutlardan iyi.

Torreira
Hakan
İlkay

İlk 11

Lemina (yedek ve sol stoper alternatif)
Sara (yedek 60 sonrası her maç girer, CL dönüşü oynar, ya da öncesinde+ ZTK)

Lammens -20.000.000 Euro
Hakan-15.000.000 Euro
İlkay- Free

Zaniolo -mecbur kalacak ya da U23 kanat
Zaniolo kalsa bile 1 tane yabanci hakki kaliyorki bu noktada( cuestayi gonderirler yani herhalde ) onuda sancho ile falan doldurmaliyiz.

Açın dünkü Frankfurt u izleyin. Aramızda kadro kalitesi farkı var biz daha iyi kadroya onlar daha iyi hocaya sahip. Buyrun izleyin gözünüz hızlı ve kaliteli futbol görsün

Aklim tutlmasi yasiyorum, her yil transferde ayni senaryo olurmu ? Arkadas nasil insanlarsiniz? Kaleci nasil son güne kalir? Orta saha yedekimiz yok, stoper yok, simdide kanat sorunu cikacak. CL icin kac transfer yetistireceksiniz? Siz neyinize güveniyorsunuz?

Kaleye uğurcan a bile okeyim. Şu takımın 3 eksiği var. Sara rotasyon harici olmaz. Sola patlayıcı bir kanat lazım. Stoperde Abdul ağır kalıyo. Birde hocamız... Bişey diyemiyorum

Lammense manu 25 vermiş biz kaça almayı düşünüyoruz acaba ulan Petkovic 20 ye çözülurdu. Vasıfsız herifler. Taş gibi kaleciydi

Takım dün 2. viteste yürüye yürüye rahat kazandı. Lemina çıktıktan sonra 1-2 bireysel hatadan pozsisyon buldular ama o da uyduruktu. Lemina böyle oynadığı sürece ligde gol yememiz çok zorlaşır. Ben asıl sorunu Torreira'da görüyorum. Topla çok iyi olsa da artık 6 numara meziyetlerini iyice yitirdi. Dolduramıyor orayı. Onun da kariyeri ufaktan 8-10 gibi evrilecek belli ki.

Su an herkes 90 dakika %100'ünü verebilecek fiziki keskinlikte değil ama o da maç yapa yapa oturacak.

İlk 4 hafta sonu en çok bağıran sorunumuz 3. Bölgedeki pas bağlantılarının yetersizliği. Sane Yunus çok uyumlu gözükse de Sara o uyumu gösteremedi hala.
İçimden geçenleri özetlemişsin renktaş. Pas bağlantı kısmı İlkay ile çözülür ama olmayacak belli oldu. Torreira aşırı düşüşte magazinsel sevgililik durumu ne zaman ortaya çıksa bu düşüşün olması tesadüd değil. Duygusal biri kafa sahada olmuyor.

Hep dediğim gibi bu kulüpte istikrar falan hikaye. Başkanından memuruna, çaycısından hocasına kadar her departman 2 senede bir mutlak değişime gitmeli

Açın dünkü Frankfurt u izleyin. Aramızda kadro kalitesi farkı var biz daha iyi kadroya onlar daha iyi hocaya sahip. Buyrun izleyin gözünüz hızlı ve kaliteli futbol görsün
Market değeri bizim üstümüzde bir takım yahu Frankfurt. Ha Transfermarkt ne kadar ölçüt tartışma konusu tabii

Market değeri bizim üstümüzde bir takım yahu Frankfurt. Ha Transfermarkt ne kadar ölçüt tartışma konusu tabii

Giden oyuncular o hesaba dahil mi bilmiyorum. Bizim değerimizi düşüren fener market olduğu için öyle birazda

Ne ilkayı ne hakanı alacaklar sol açıkta almayacaklar sadece kaleci alacaklar izleyin görün
Sonra da paralı köpekler tarafından devre arası takviye yapmayı düşünüyor. Devre arası gelirken 500 adam ve devre arası geldiğinde de afrika şampiyonası var transfer zor. Fener 15 adam alır son 3 gün kala bunlar da gardi birini getir derler salağın biri gelir

belli ki Dursun başkan fırsat transferi kovalayacak. en son fırsat transferi aradığında osimheni indirmişti

1756639364107.webp

bodo ve union maçları hariç favori olma potansiyelimiz olan bir maç yok mevcut eşleşmelerde. atm, frankfurt, monaco bizden iyi takımlar ajax ile oynadığımızda favori belli olmaz ama muhtemelen onlar kazanır. city ve liverpool'dan bahsetmiyorum bile, ayaklar yere basmalı. bayern maçları örnek gösteriliyor hep ama o maçlarda bile bariz bitiricilik problemimiz vardı-hala var- ve takımın pili 60-70'ten sonra bitmişti. bu yıl ilk 24'e kaldığımız her senaryo bizim için başarıdır, sürekli cl'ye katılmaya başlarsak biz de onlarla mücadele edebiliriz aksi halde bir şey beklememek gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt