Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koç seçim önüne biraz transfer ve Mourinho kovulmasını saklamış belli ki. Bombaları patlatmaya başladı. Yeniden seçileceği kesinleşti benim gözümde. Gitsin diye ağlayanları göreceğim şimdi, yalamaya başlayacaklar yeniden. Parasına muhtaçlar, başka çareleri yok.

Kum gibi para harcıyorlar zaten konuşulan nakit sıkıntılarıydı herhalde stoper Yusuf'u peşin satıp bu işleri hızlandırdılar. Kerem, Ederson ve Asensio yaklaşık 60 milyon euro bonservis bunu 2 günde harcadılar ayrıca 20 civarı yıllık maaşları var. Bunlar korkunç işler. Nene o bu daha oralara girmiyorum bile.

Aynı zamanda yabancı sınırları dolu muhtemelen Djiku ile Amrabat yolcu.

Ihtiyaclari olmayan yerlere 2 adam aldilar. Upgrade mi evet ama madem cok paran var 2 os alsaydın.

olması gereken minimum kaleci, orta saha, sol stoper.. ama hiç haber yok...yarın akşama kadar dua edecekler ki piyasa karışsın iyi bir kaleci piyasada kalsın. ondan sonra da 1 gün var zaten cl kadro yazımı için..

Fener kontrolü kaybetmiş para saça saça gidiyor gram mantıklı hamle değil yaptıkları.
3 kanat için harcadıkları para Osimhen maliyetini geçti. Hocaları da yokken, seçim varken…

Bence yaptıkları hamle seçimdeki rakiplerini korkutup “biz bu maliyetleri karşılayamayız” hamlesi.

Trafford’u aldırmazdı kalede yeni şeyler deneyecek olsa. Hücumda ve savunmada yeni şeyler deniyor zaten. Henry, Eto’o, Messi ile başka bir şey, Zlatan, Pedro, Messi ile başka bir şey, Villa, Messi, Pedro ile bambaşka bir şey, Sanchez, Pedro, Messi ile apayrı bir şey denedi.

Neyse kim haklı görürüz 24 saatten az kaldı :)
Keşke işin sonunda Donnarumma'yı GS'de görsek ama maalesef hayallerimize turp sıkmakla meşgul sevgili yönetimimiz.

Acele etmeyin panik yapmayın yönetim. 2 Eylül 23:00 gibi menajer önerilerini koyun masaya, şartları incelemeye başlayın

Valla yangın zamanı bu yangın da da herkese sıçramali.Siz bırak Şampiyonlar ligini Şampiyonluğu birilerine peşkeş mi çekiyorsunuz?

bunlar cidden kafayi siyirdi ..
Once 2 kanat bek aldilar baktilar olmuyor 2 tane de kanat aldilar..Simdi 10 milyon maasli taliscanin yerine de adam aliyorlar..
Fmde boyle para harcayamazsin..
Sorsan Gs bu parayi nerden buluyor deniyordu. 150m u geçtiler şuan harcamada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt