Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi çaplarına göre gayet iyi transfer.. Katkı verecektir..

Görüldüğü üzere sorun para olup olmaması değil.. Sorun neyi, ne kadar istediğin ile alakalı.. Başkanlığı kaptırmak istemiyor, bu yüzden tüm tuşlara basıyor..

Yoksa adamların, cash durumu da, limit durumu da bizden daha kötü olmasına rağmen bizden fazla para harcadılar..

ederson da teknik direktörü olmayan bir kulübe gelmeyi kabul ediyorsa net malmış derim

Bizim sorunumuz iş bitiremememiz Fenerin çok iyi yapması da değil aslında, şl durumu da yok adamlarda ona rağmen
Hocam sen bitiremezsin, adamlar senin her transferine doğrudan veya dolaylı çomak sokacak güçte. Bakma eleştiriyoruz falan ama bu yönetim yine iyi mücadele ediyor bu güce karşı. 3 yıldır yerli futbolcu alamıyoruz sayılır, nedeni de tam olarak bu sen Levent’i, Oğuz’u istersin. Kulüpleri sana satmaz, çünkü bunların hepsi iş adamı, ilgili aileyi karşılarına alamazlar. Erden Timur’a bile yapılan açık tehditi unutmayalım. Kapalı kapılar ardında ne dönüyordur

Onana - Maguire derken artık Manchester Unitedlı futbolculara karşı istekli gibisin reis heaaaaa :D
Smash22.gif

Kadronun bu kadar siskin olmasi fenere ancak kaos getirir bir tane bile hadi beee nerden aldilar sunu diyecegimiz topcu almadilar
Aynen öyle. Fener seviyesine düşmüş bir topçu yedek beklemeyi asla kabul edemez. Zaten çorba gibi toplama takım kurdular.

3 kanat için harcadıkları para Osimhen maliyetini geçti. Hocaları da yokken, seçim varken…

Bence yaptıkları hamle seçimdeki rakiplerini korkutup “biz bu maliyetleri karşılayamayız” hamlesi.
Asensio'nun alınma sebebi ne mesela 2 kanada 50 verdiniz üzerine asensio maaşını sokuyor falan. Takımında taliska var szmanski var forvette 2 tane bol maaşlı adamın var falan takımlarını çorba yaptılar.

Hocam sen bitiremezsin, adamlar senin her transferine doğrudan veya dolaylı çomak sokacak güçte. Bakma eleştiriyoruz falan ama bu yönetim yine iyi mücadele ediyor bu güce karşı. 3 yıldır yerli futbolcu alamıyoruz sayılır, nedeni de tam olarak bu sen Levent’i, Oğuz’u istersin. Kulüpleri sana satmaz, çünkü bunların hepsi iş adamı, ilgili aileyi karşılarına alamazlar. Erden Timur’a bile yapılan açık tehditi unutmayalım. Kapalı kapılar ardında ne dönüyordur
3 yıldır bu yönetimle şampiyon olmak cidden mucize

bazı aveller şampiyonluğu ne kadar küçük görüp sırf kişilere olan nefretinden değersizleştirse de gerçek bu

en iyi yerlini bile dolaylı yoldan ayartıp yurtdışına götürmeye çalışıyorlar

Madem yapı var ve şampiyon belli, fb neden transfer yapıyor?

Madem 'ben varken fbyi şampiyon yapmayacaklar' diyordu, ali neden transfer yapıyor?

Dursunu küstürdük dün adam madam almaz bu saatten sonra yatalım en iyisi

Herifler her seneye 22 yabancıyla giriyor bunların bir kaçını transfer süresince oynatıyor sonra yok o değilmiş diye değiştiriyor adamlar 6 ay falan yatıyor. Tff olacak kurum da hayırdır ne oluyor diyemiyor.

Ceferin denen embesilin cebini doldur her türlü şikeye göz yumar zaten.

Acilen bu Uefa mafyalığının sona ereceği bir düzen gelmeli. Yıllardır aynı terane parası olan sponsor olana geç diyor. Böyle iş mi olur lan senin organizasyonuna yarıştırdığın takımlardan birisi sponsor oluyor falan.

rüzgar nasıl tersine döner ve ölü nasıl diriltilir' i canlı canlı gösteriyor bu yönetim bize, yazıklar olsun ya, pes !!!

Asensio kerem ederson adamlar yapıyor transfer. Biz 3 aydır kaleci alamadık. Hayir yukarıdan emir mi geldi. Şampiyonluğu mu satıyorsunuz alooooooo yonetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt