Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sen bitiremezsin, adamlar senin her transferine doğrudan veya dolaylı çomak sokacak güçte. Bakma eleştiriyoruz falan ama bu yönetim yine iyi mücadele ediyor bu güce karşı. 3 yıldır yerli futbolcu alamıyoruz sayılır, nedeni de tam olarak bu sen Levent’i, Oğuz’u istersin. Kulüpleri sana satmaz, çünkü bunların hepsi iş adamı, ilgili aileyi karşılarına alamazlar. Erden Timur’a bile yapılan açık tehditi unutmayalım. Kapalı kapılar ardında ne dönüyordur
Sana katıldığım noktalar var, ama kimse Dursun Özbeğe demiyor ki her sene transferin başına bir stajyer getir. Sportif direktör diye yırtındık burada, 20 yaşındaki futbolcuya 1 maç sabredilmeyen kulüpte her sene transfer yöneticisi birini eğitiyoruz

Ederson da şampiyonlar liginde olmayan bir takıma gidiyo vizyonuna sıçayım onun.

32 yaşında son vurgunu için geliyo. Böyle topçular bunların elinde patlamıştır hep. Aynı şekil bizim de fenerle yarıştığımız da burnumuz boktan kurtulmuyo bknz zaha - sane - emre akbaba vb

Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak'lı son dakika Seleznov'a teklif yaptığımız sezonun kopyası anasını satayım. Fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır. Buradan siperlerinden kafasını kaldırmayan Ultrasucuk'a da seslenelim : az tepki gösterin Gazze pankartı boyuyorsunuz sürekli.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Tepkisizliğin sebebi, binlerce masum ve suçsuz bebeğin öldürülmesini protesto için yapılan Gazze Pankartları mı? Soykırımın işlendiği, kalbi olan her dinden ideolojiden renkten insanın kabul ettiği ve protesto ettiği, soykırım için masum çocuklar için hazırlanan pankartlar mı sebep; yoksa damarında akan siyon kanı mı yazdırıyor bunları sana? Çünkü hırıstiyanı, haredi yahudileri, müslümanı, budisti, sosyalisti… hemen hemen herkesin lanetlediği bir soykırım için hazırlanan pankart ancak bir siyonistin zoruna gidebilir..

Yaşasın özgür Filistin, kahrolsun insanlık suçu işleyen soylırımcı siyonist devleti İsrail..

1000123009.webp

Ulan asensioya falan bizim ihtiyacımız var aslında da neyse yönetim uyumaya devam etsin.

Rize maçının basın toplantısında "iyi oynadik" diyen hocamız muhtemelen sonrasındaki transfer toplantısında da transfere ihtiyacım yok, Barış'ın da gönlünü yaparak satalım lütfen dedi galiba.

Assensio pekte birşey değiştirmez. Ederson da süper bir kaleci değil açıkçası. Ayaklar iyi ama reflexler süper değil. En kötü özelliği çok top sektirmesi. Açıkçası kalecisiz kalmak rezil bir durum ama Ederson da olsun istemezdim 7+ maaşa. Keremi aldılar Nene var. Kerem krizi loading. İrfan can - Symanski - Assensio - Talisca yani bilmiyorum. Hangisi bizde olsun isterdim. Sırf orta saha ihtiyacımız var diye assensio derdim ama ilkay deseler gözüm kapalı İlkay'ı seçerim. Öyle aman aman birşey değişmedi risk aldılar. Assensio 10 no oynarsa Talisca yedek kalır. Evet burda bir tık oyunları ileri gider. Harici pek bişey değişmez

Valla yönetim sağlam sıçtı son düzlükte haber bile yok. Ömer bayramı alıp transferi kapadık tarzında bir duruma doğru gidiyoruz. Endişeliyim…

Tepkisizliğin sebebi, binlerce masum ve suçsuz bebeğin öldürülmesini protesto için yapılan Gazze Pankartları mı? Soykırımın işlendiği, kalbi olan her dinden ideolojiden renkten insanın kabul ettiği ve protesto ettiği, soykırım için masum çocuklar için hazırlanan pankartlar mı sebep; yoksa damarında akan siyon kanı mı yazdırıyor bunları sana? Çünkü hırıstiyanı, haredi yahudileri, müslümanı, budisti, sosyalisti… hemen hemen herkesin lanetlediği bir soykırım için hazırlanan pankart ancak bir siyonistin zoruna gidebilir..
O kadar saçmalamışsın ki yani. Yapılmasın mi yazıyor orada?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Hani yalandan da olsa isim filan düşer, o bile yok. Paralı kalemlerde bile çıt yok. Delirmelik bir ortam.

Belli SL yönetimin umrunda degil, hangi ara daha transferi yetistirecekler listeye. Ne güzel haziranda baslattigin Sane transferiyle hepimizi sasirtan yönetim, simdi transferi sürecini ne hale getirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt