- 4 Ağustos 2009
- 84.329
- 63.188
- 5.093
Yarın bütün gun lammensi parayla ikna etmek icin uğraşırlar. Ya saglam kazik girecek ya da piyango vuracak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş yapma yol al. Bana batan bişey yok ama üslubun bu olursa sana ağır batırırım.Sana batan o oldu? Neden? Siyonist kanından mı kripto? Başka bulacak birşey yokmuydu? Açlıktan ölüyor bebekler, açlıktan… kalbin olsa o pankarta mı dil uzatırdın? Neden battı sana o pankart? Senin takılından daha mı kıymetsiz açlıktan ölen bomba ile öldürülen bebek?
ilkay da gelirse bizim ileri ucu yaraticilik anlaminda gecerlerkerem ederson asensioyu aldılar ilkayı da almak üzereler son gün operasyonu böyle yapılır kavukcu da simitlerdeki susamları saysın
Perma ban yememistim yönetime küfürden dolayi. 1-2ay felandi .dOnun pazarligini yapamam, tecrubeli isimlere yonlendirim seni @Mert Aydinli
Edecekler zaten rtaş şüphen olmasin o konuda.Benim korkum adam alacaklar ama şampiyonlar ligine yetiştiremeyecekler. Tek korkum o. Yoksa bu orta saha ile bizi delik deşik ederler.
Onlar huniyi yıllar öncesinden taktılar hocam, bu sefer de “EPL’nin şampiyon kalecisini getirdik, onlar 15. Olan takım kalecisini getirdiler yine şampiyon oldular. Ligin şikeli olduğu buradan belli” diye dolaşırlarBu saatten sonra inadına Onana alıp Onana ile şampiyon olup huni taktırırım fenerlilere. Al sana challange anasını satayım.![]()
lksadjwalkjs Allah şifa versin sana renktaş.Çok alaka var, ultrAslanı eleştirecek başka birşey yok mu? Dalga konusu o pankart mı olacak? Hiç mi o çocuklar bebekler utandırmıyor sizi, bir de onlar için hazırlanan pankarta dil uzatıyorsunuz
Hiçbir zaman iyi teknik direktör, iyi kadro birlikteliği yakalayamayan takım.Yine her pozisyona 2-3 alternatifli kadro kurup başına İsmail Kartal getirecek yav. Patolojik vaka cidden bu adam.![]()
Bu argümanlarla açıklanabilecek bir konu değil şu anki mevcut vaziyetimiz. Hele dün bir telefonla kulübümüze ayar verilmesi konusunda ise hiçbir şekilde açıklanabilecek bir konu değil.Düşmez kalkmaz bir Allah.
Posta koyma sebebi kazanacağı paraydı.Futbolcuyken Süren’e bile posta koyup bedavaya giden Okan neden bugünkü yönetime karşı bu kadar pasif kalıyor anlamak güç.
izliyorum maçı