Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız k.o.c neden bu transferleri bu zamana bıraktı samp. Liginden önce neden yapmadi. Mourinho istemiyordu herhalde bu adamları.

Galatasaray taraftarına sabır dediler sabrettik ne kaleci ne orta saha nede Barışın durumu hatta Zaniolo nun durumu belli değil.Zaniolo nün kalmasını istiyormuşuz ama İtalya'da transfer görüşmesi yapıyor nasıl oluyor bu iş.Baris desen beyefendi takımı bıraktı zaten.

Bunlar her yil sifirdan takim kuruyor derken abartmiyoruz
Ederson
Semedo Caglar Skriniar Brown
Fred. E.Alvarez

Nene. Asensio. Kerem.

Duran ..

Caglar- fred haric hepsi yeni geldi skriniar kiralikti onu da aldilar ..
Koc hayvan gibi maas bonservis harcayip les gibi takim kurmayi basardi yine.. Suna bakin 1 tane dusuk maliyetli bir transfer yok en garibani Semedo bile yillik 3-4 aliyordur
Toplama ve uyumsuz takımlar kuruyorlar bir de. Bir akıl yok ortada. 3'lü oynayacağız diye Skriniar'a dünya para bayıldılar, Semedo ve Brown aldılar, şimdi eski düzene dönecekler. Sirk gibi kulüp. Futbolcu mezarlığı.

Bu filmi çok kere izledik. İş yapan gardi gibi adamı yediler bence. Son transferde türk menajerler vardı. Yönetim beceriksiz, ayrıca içinde hainlerde barındırıyor olabilir. Milli arada kalkan oldu bunlara

Benim korkum adam alacaklar ama şampiyonlar ligine yetiştiremeyecekler. Tek korkum o. Yoksa bu orta saha ile bizi delik deşik ederler.
Ben bunun transfer bağımsız bir durum olduğunu düşünüyorum. Delik deşik edeceklerse kimi alırsan al edecekler, takım sahaya ruhunu koyacaksa Berkan-Kaan ile çıksan yine de o ruh koyulur

yok malesef hatta dolaylı yoldan osimhen inde etkilendiğini düşünüyorum bu işten. osimhen 25 alıyor biz 2 muhabbetinden. hayır bu muhabbeti utanmadan yapıp olası takımda kalma durumunda nası toparlayacağız ortalığı onu düşünüyorum.
Osimhen 15 yav
Bari foeumda düzgünn yazalım

Ederson
Semedo skriniar oosterwolde Brown
Alvarez Fred
Nene Asensio Kerem
En Nesyri

Irfan
Mimovic djiku Caglar Mercan
Amrabat Ismail
Irfan symanzski Oguz
Duran

Bu ne lan.
Bizde

Günay
Singo Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Sane Sara Yunus
Osi

Jankat
Sallai Metehan Arda Jakobs
Berkan Kaan
Sallai yusuf Ahmed
Icardi

Zaniolo ve Baris belirsiz

4 senedir her sezonun bir anı geliyor (genelde ocak-şubat fb hakem hatasıyla maç alırken) ve dursun özbek rte ile anlaşmış şampiyonluğu satmış mesajları akıyor o dönem. hayatın doğal akışına bu kadar aykırı bir diyaloğu ağustos'ta okumasak bari yav.

Boş yapma yol al. Bana batan bişey yok ama üslubun bu olursa sana ağır batırırım.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
senden korkan senin gibi olsun, utanman gerekirken, bir de tehdit ediyorsun. Soykırımı teşhir eden pankart sana batıyorsa, ne olduğunu ortaya koyuyor. Bir de Ali Burak ismini kullanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt