Gökhan Dündar
Kırmızı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.351
- 774
- 1.733
Yalnız k.o.c neden bu transferleri bu zamana bıraktı samp. Liginden önce neden yapmadi. Mourinho istemiyordu herhalde bu adamları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali rıza demir'e wp'den vallahi ben bu transferleri kıskanıyorum yazdın mı yazmadın mı?herif nöbeti tek başına aşureye döndürdü zırvalarıyla
Toplama ve uyumsuz takımlar kuruyorlar bir de. Bir akıl yok ortada. 3'lü oynayacağız diye Skriniar'a dünya para bayıldılar, Semedo ve Brown aldılar, şimdi eski düzene dönecekler. Sirk gibi kulüp. Futbolcu mezarlığı.Bunlar her yil sifirdan takim kuruyor derken abartmiyoruz
Ederson
Semedo Caglar Skriniar Brown
Fred. E.Alvarez
Nene. Asensio. Kerem.
Duran ..
Caglar- fred haric hepsi yeni geldi skriniar kiralikti onu da aldilar ..
Koc hayvan gibi maas bonservis harcayip les gibi takim kurmayi basardi yine.. Suna bakin 1 tane dusuk maliyetli bir transfer yok en garibani Semedo bile yillik 3-4 aliyordur
Kaleci yok piyasada her türlü gergin ortamYalniz ne olursa olsun eğer Barış bu hareketi yapmasaydı bence bu kadar gergin olmayacaktık. Bizi yıkan baris'in hamlesi oldu.
Ben bunun transfer bağımsız bir durum olduğunu düşünüyorum. Delik deşik edeceklerse kimi alırsan al edecekler, takım sahaya ruhunu koyacaksa Berkan-Kaan ile çıksan yine de o ruh koyulurBenim korkum adam alacaklar ama şampiyonlar ligine yetiştiremeyecekler. Tek korkum o. Yoksa bu orta saha ile bizi delik deşik ederler.
Osimhen 15 yavyok malesef hatta dolaylı yoldan osimhen inde etkilendiğini düşünüyorum bu işten. osimhen 25 alıyor biz 2 muhabbetinden. hayır bu muhabbeti utanmadan yapıp olası takımda kalma durumunda nası toparlayacağız ortalığı onu düşünüyorum.
Pic hic bir rakam yazmiyor. Biz olsak kurusuna kadar yazardi
herif nöbeti tek başına aşureye döndürdü zırvalarıyla
Bencede imkansiz. Iste post yazmis olmak icin yaziyorumizliyorum maçı
alabilmemiz için tsnin kapanması lazım
Pic hic bir rakam yazmiyor. Biz olsak kurusuna kadar yazardi
senden korkan senin gibi olsun, utanman gerekirken, bir de tehdit ediyorsun. Soykırımı teşhir eden pankart sana batıyorsa, ne olduğunu ortaya koyuyor. Bir de Ali Burak ismini kullanıyor.Boş yapma yol al. Bana batan bişey yok ama üslubun bu olursa sana ağır batırırım.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..