Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 55.426
- 67.261
- 4.033
Başka türlü gelmiyor ki muhtemelen maaşla ikna etmeye çalışıyoruz.1 senelik kaleci 5 mi alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka türlü gelmiyor ki muhtemelen maaşla ikna etmeye çalışıyoruz.1 senelik kaleci 5 mi alacak
Dikine osimhenin önüne pas atmıyor atamıyor takım. Hakan şu dakika ihtiyaçHakan süper olur da asıl ihtiyaç İlkay bize.
deveden büyük fil varHaluk TS’den topçu alabileceğini sanıyor
Sol stoper?
sol stoper?
Ahmedim toplantıdaki masanın sen olduğunu biliyordumToplantıdan bilgi geldi bana.
Sol stoper?
İşte böyle hocan olursa böyle topçun da olur. Barış dönüp dese ki; hocam sende gittin sözleşme uzatmadın, hatta denilen oki Ankaragücü maçında bilerek kırmızı görüp takımı beşinci kez üst üste şampiyonluktan etmişsin…Hayır, kerem ve barış ın ayrılış şekilleri farklı diye bir ifade var tweet te doğru mu bu ifade onu soruyorum dedi mi böyle bişey. Eğer öyleyse bitmiş abi bu iş.
Fil Trabzonlu zatendeveden büyük fil var
İtalya'da bazı saçma hukuksal işler var diye bir şeyler izlemiştim. Kulübe öncü olmuş taraftarlarla ilgili. Bunlarda satmışlar adamı.Hakan Türkiye ye dönme konusunda neden bu kadar istekli abi?
okan hocanın gergınlıgının sebebi neydi sizce bu akşam ? çok gergin ve moralsizdi toplantıda