Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse Kaan Ayhan'ın bu sene serisi devam eder 3'ncü kırmızıyı sağ bekte ne zaman görecek merak ediyorum ondan sonra yönetim istifa denirken çıkıp ah vah etmeyecek.

Şu bile ciddi skandal CL listesine 4 tane boş kontenjanla gideceğiz.

1- Singo
2- Sanchez
3- Jakobs
4- Lemina
5- Torreira
6- Sara
7- Sallai
8- Sane
9- Osimhen
10- Icardi
11-Zaniolo(Belirsiz ?)
12- ?
12+1- ?
12+2- ?
Ülke içinden yetişmiş eksiği de var zaten. Kazımı yazarlar artık.
18 kişilik kadroyla başarılı olurlar artık. Sonra çıkıp ağlar kadro eksik diye. Berkanı kaanı oynatır stoperde falan

Derdimizi anlatamıyoruz

Ben şahsen Torreira Lemina Sara üçlüsünden çok memnunum. Ve lig için de ŞL için de yeterli görüyorum.

ANCAK, bilader bu işin yorgunluğu var, sakatlığı var, cezalı olması var. Formsuzluğu var.

Kaan dışında başka 1 tane yedek orta saha yok o da sadece çapa ön libero görevi görebilir.

Orta saha rotasyonu genişlemek ZORUNDA

Bari bunu alın
e8fb6f45555672ae44b91d7d0bc49e94.jpg
ahbab tipi jelert v2

Eyvah eyvah olaya bak

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallaha kimseyi takip etmedim bu konuyu dile getiren var mı bilmiyorum ama büyük sıkıntı bu durum. Afrika kupası finali 18 ocakta iki haftada izin yapacaklar bu durumda cl’de son iki maç kaçıyor. Umarım 2.turda özellikle Nijerya havlu atar

Hocanın çift forvet olmayacağını anlaması lazım. Biz boşuna uğraşıyoruz. Icardi ancak maç 3-0 falan olunca oynar. Icardiyi düşündüğü için de ortasahaya oyuncu istemiyor. Eldekiler yeter sanıyor. Fbde aynı seviyede 5 oyuncu var bizde 3.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocanın daha neler neleri anlaması lazım da işte.. :)

Seneye Dursun başkanımız İbrahim Hatipoğlu ile Kavukçu arasında yazı tura atacak, kazanan transferi yönetecekmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt