- 9 Ağustos 2011
- 60.628
- 34.026
- 3.408
25m ne ya vallahi soygun var
yapacağınız işe sokayim yönetim. ulan daha dün kaleci ihtyiacının farkına vardılar bugün aldılar, biz 3 aydır kaleci arıyoruz son güne bıraktınız yuh sizin yapacağınız işe.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra buyuk ihtimal lammens gelir, yoksa jelerti niye yolluyorsun...
Maasi 2-3 bandinda ise verilir. Kaleciler rahatöilla 37e kadar oynuyor32 yaşında Kaleciye 15m mu verilir lan
Neom’a giden var, kurulmamış bir şehre ve kırbaçın hüküm sürdüğü çök iklimine.. fenere neden gelinmesin ki. İstanbul boğaz kebaplar… ohh misss..Feneri seçen bir oyuncunun beyninde sorun vardir, bize gelmesini istemem zaten
Ederson olayında osimhen ve sane imza töreni sonrası Fener girer alır demiştim çünkü bizimkiler 2 ay pazarlık yapar istenilen noktaya gelmeye başladımı fener biraz daha yüksek verir alır beceriksizleri çözdüm ben3 ay ederson peşinde koşup, rakibe kaptırmak ve senden alt klasmanda mücadele eden. Diyecek söz yok.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ManCity ve benzeri takımlar o fiyatlara alabilir çünkü oyuncuda baskı kurar ama genelde ekstra yüksek fiyat çekilir onlara özellikle ingiliz iselan donnaruma kac para ??
ma city 20 -30m euroya alirsa agir soverim
Ahmed de bruyne var yaTakımda oyuncu kalmadı.
Zaniolo -Udinese
Jelert- Southampton
Cuesta- Vasco
Ulan yarı sakat İcardi artık üç mevkide oynar.
Hayır yerli de yok işim kötüsü.