Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yine al hilal e gidiyormus bizimki neom diye bir seye gitmek istiyor la arabistanin westhami
5 kulübün birbirinden farkı yok hepsi fonun

Neom yeni çıktı sadece, zamanla o seviyeye çıkar.

Kısacası Al Hilal’e gitmek istese yine söverdik, neysesi falan yok.

simitci de beceremedi

30 milyon bayilip singo almak transfer basarisi degil

osi zaten bize gelmek icin diretti, sane´yi gardi cözdü

3 gün kaldi kaleci, orta saha, sol stoper YOK

is bitiricilik 0 mevcut yönetimde

O kdr uğraşıyor cbinden para veriyor uçağıyla oraya buraya gidiyor cimbom için ama burda simitçi deniyor adama. Komisyonuna bakan gardi saneyi çözmüş oluyo da (nasıl çözmek anlamadım adam gelmek istemese gelmezdi zaten premier lig takımlarının çok üstünde maaş versik herife) abdullah bey hiç bir katkı yapmamış oluyor. İşte buna yuh çekmemek elde değil.

bizim deplasman avrupa biletleri nasıl satılıyor

frankfurt maçına niyetlendik 3 kişi
Frankfurt sitesinden satin alma vs olmuyor mu o is?

Benim abimlerde niyetlendi 4 5 kisi, merak ettigim bir husus. Ufak ihtimal vize alirsak ben bile dusunecegim

Genclerbirligi fb eski maclari izliyordum

Perotti vardi bunlarda bi ara yaw

Orta saha işini biraz fazla abartıyoruz sonuçta Torreira-Lemina-Sara var ve hepsi 11 oyuncusu sayılır. Avrupa'da oyuncu ismine fazla takılmamak lazım bu takım Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsüyle Avrupa liginde en zor gruptan namağlup çıktı çünkü çok ideal bir oyun planı vardı. Okan hoca geçtiğimiz yıllardaki Avrupa tecrübesinden gerekli dersleri almışsa ve bunu doğru şekilde uygularsa mevcut kadroyla da rekabetçi olabiliriz diye düşünüyorum. 1 kaleci ve 1 orta saha gelirse süper olur tabi ama sadece transferle çözülmez Avrupa performansı orası kesin bence.

Yusuf Akçiçek 20 milyon euro bonservis, bonuslar ve sonraki satıştan pay karşılığında Al Hilal yolunda. (HT Spor)

Bu yerliler agir gerizekali
Baris
Yusuf

Öncesi Merih. Salakmisiniz siz ya. 3-5 sene sonrada giderdiniz
Paranin kokusunu alan klup ve menajerlerin yaninda aileleri de kesinlikle baski altina aliyorlar bu cocuklari.

Yetiş ya Gardi kalecisiz ve orta sahasız kaldık

bu arada yusufun gidişi hem iyi hem kötü

iyi çünkü yusuf 20 ise barış 40dan aşağı olmaz deriz

kötü çünkü barış daha da ısrarcı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt