Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bay bence kararli. Hoca her nekadar son ana kadar diretecek olsada.

İnter ile yazmislardi birileri bir ara, kolpa gelmisti bana ilk. Yusuf en cok tutunmalari gerken oyuncu olabilir halbuki
İstediği kadar karalı olsun. Ya istenilen parayı getirecek yada takımda sürünecek.. 3 milyon Euro alan topçu, az buz bir paramı? Bu forumda hiç kimseyim hayatında kazanamayacağı bir para. 3 milyon yazan sözleşmeye imza attığında iyiydi değil mi?

İstediği kadar karalı olsun. Ya istenilen parayı getirecek yada takımda sürünecek.. 3 milyon Euro alan topçu, az buz bir paramı? Bu forumda hiç kimseyim hayatında kazanamayacağı bir para. 3 milyon yazan sözleşmeye imza attığında iyiydi değil mi?
Ben ucuza gitsin mi diyorum.

Gitmeye kararli diye dusunuyorum. Tabii ki ederini getirecek,kerem taktigi ile ucuza satilmak icin ayak diretirse kariyerine yazik eder.

Orta saha alınmadığı senaryoda CL'de gruptan filan çıkamazsın. 3 tane orta sahan var, birine bir şey olsa yerine oynayacak kişiler Kaan ve Berkan. Bunların ikisi 1 kişi etmez. As oynattığın Lemina ha sakatlandı ha sakatlanacak diye sana maçta ecel terleri döktürüyor üstelik. Maç içerisinde ne değişiklik yapabilirsin, ne CL dönüşü ligde güvenip rotasyon yapabilirsin. Mertens ve Demirbay (beğenmesek de) gitmiş, oraya bunlar varken bile oyuncu lazımken hiç kimseyi almamak nasıl bir rezalettir. Ben artık pintiliklerinden bir çuval inciri berbat etmelerinden bıktım usandım. 3 ayda 1 tane kaleci alamamışsın, aldığın hiçbir oyuncuda 1 gram indirim yaptıramamışsın ama TV'lere çıkıp kimi istersek alırız diyip caka satmayı biliyorsun. Bu bütçeler, bu takım isotçuyla simitçinin yeteneklerine (!) bırakılamaz. İnşallah ilk seçimde karşılarına güçlü bir yönetim çıkar da kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedenlerden bir anca kurtuluruz. Erden olmasaydı bu kulüp BJK'den kötü durumdaydı şu an. Ligi 13. bitirmiş, Avrupa'ya gidemeyen, gelirleri dip yapmış, 20 tane çöpü olan takımı tek transfer sezonunda temizleyip ilk 11'e 9 tane adam alan birisini afiyetle mideye indirdiler, bir halt yapamadık. Yazık, üzülüyorum. Bu kulübün potansiyelinin yarısını bile kullanamıyoruz. Göztepe gibi pro bir oluşum bizde olsa 5 seneye Avrupa'dan kupa getirirdik. Ama gel gör ki 3 gün kala beyefendiler 2 tane transferi yetiştirsin diye dua ediyoruz burda. Beceremezlerse de topu hocaya atacaklar. Çok iyi kadromuz var, hocamıza güveniyoruz zart zurt. Ben hocanın yerinde olsam bunlara FT muaemelesi çekerim.

Son düzenleme:
Fenerde bu kadar incelediğine göre onlarda çekiniyorlar bir şey olmasa bu kadar üstüne düşülmezdi çoktan alırdık diye düşünüyorum.
feneri ikna edememiştir diğerleri gibi;). Malum onlarda herşey saçma sapandır, büyüklükleri gibi, onları kale almam

Sadece Tottenham neden bu kadar kolay bırakıyor ve biz neden bu kadar uzattık, acaba sağlık kontrolünde sıkıntı mı çıktı sorun bu. Gerçi sağlık kontrollerine girmedi ki..

Bir Cuesta sokmadığı için mi bu küçümsemeler reis, hiç yakışmadı. Hatipoğlu ve onunla foto çeken liseli eski çalışanımızı mı istiyorsunuz? Sahi neydi ismi yav liseli arkadaşın.

İşin şamatası bir tarafa da; Erden başkan’ın başarısı felsefesinden geliyordu. Sevdiğin şey için savaşmaktan öte yaşayacaksın. Gerçi bunlar da sevdikleri şey için çalışıyor ama Erden Galatasaray’ı, bunlar ise parayı seviyor, reklamı seviyor.. yine de bizi Hatipoğlu ve Cenkten (hatırladım galiba) kurtardığı için kavuk abiye teşekkürler..
Maliyet başarısı nedir gelen adamlardaki? Küçümsediğim bir şey yok.

Ben ucuza gitsin mi diyorum.

Gitmeye kararli diye dusunuyorum. Tabii ki ederini getirecek,kerem taktigi ile ucuza satilmak icin ayak diretirse kariyerine yazik eder.
O parayı hiçbir zaman vermeyecekler; çünkü neoma barışı yamayan menajerler.. o menajerler Galatasaray’ın kesesine girmesi gereken parayı kendi ceplerine istiyorlar. Onun için ya gitmeyecek ya ucuza gidecek. Çünkü götürülme sebebi, menajerlerin parsayı toplaması ve dönüşte de fb yapması için

Dün bir yerde neomun 25+3 verdigi 30+5 vermediği söyleniyordu. 25+3 ne lan yusuf 20 ediyorsa verin 40+kecioren payi alin

Az önce kulüpten bi şahıs tarafından arandım ve donnaruma transferi için 50 bin tl bağış yaptım teşekkür ettiler, kıyak geçip uçağı karşılama ekibine sizi de dahil edeceğim dediler. Bu fırsatı kaçırmayın rtaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt