- 31 Ağustos 2021
- 55.336
- 40.300
- 2.733
Olm sirf senle yemek yemege gelicem lan bir gun izmire yolum duser kesin. Evini talan edip tum kuruyemisini bitirecegim.gözlügü cikardi daha da cok adam satacak tipe büründü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm sirf senle yemek yemege gelicem lan bir gun izmire yolum duser kesin. Evini talan edip tum kuruyemisini bitirecegim.gözlügü cikardi daha da cok adam satacak tipe büründü
Uyuşturucu
İstediği kadar karalı olsun. Ya istenilen parayı getirecek yada takımda sürünecek.. 3 milyon Euro alan topçu, az buz bir paramı? Bu forumda hiç kimseyim hayatında kazanamayacağı bir para. 3 milyon yazan sözleşmeye imza attığında iyiydi değil mi?Bay bence kararli. Hoca her nekadar son ana kadar diretecek olsada.
İnter ile yazmislardi birileri bir ara, kolpa gelmisti bana ilk. Yusuf en cok tutunmalari gerken oyuncu olabilir halbuki
Ben ucuza gitsin mi diyorum.İstediği kadar karalı olsun. Ya istenilen parayı getirecek yada takımda sürünecek.. 3 milyon Euro alan topçu, az buz bir paramı? Bu forumda hiç kimseyim hayatında kazanamayacağı bir para. 3 milyon yazan sözleşmeye imza attığında iyiydi değil mi?
feneri ikna edememiştir diğerleri gibiFenerde bu kadar incelediğine göre onlarda çekiniyorlar bir şey olmasa bu kadar üstüne düşülmezdi çoktan alırdık diye düşünüyorum.
Maliyet başarısı nedir gelen adamlardaki? Küçümsediğim bir şey yok.Bir Cuesta sokmadığı için mi bu küçümsemeler reis, hiç yakışmadı. Hatipoğlu ve onunla foto çeken liseli eski çalışanımızı mı istiyorsunuz? Sahi neydi ismi yav liseli arkadaşın.
İşin şamatası bir tarafa da; Erden başkan’ın başarısı felsefesinden geliyordu. Sevdiğin şey için savaşmaktan öte yaşayacaksın. Gerçi bunlar da sevdikleri şey için çalışıyor ama Erden Galatasaray’ı, bunlar ise parayı seviyor, reklamı seviyor.. yine de bizi Hatipoğlu ve Cenkten (hatırladım galiba) kurtardığı için kavuk abiye teşekkürler..
Cek cak eki nedir la sen bilecende soyleyecen ya bize bunu zatenBCT: “Orta saha mutlaka şart, Galatasaray bir orta saha ve kaleci indirecektir, olumsuz senaryo düşünmüyorum.”
O parayı hiçbir zaman vermeyecekler; çünkü neoma barışı yamayan menajerler.. o menajerler Galatasaray’ın kesesine girmesi gereken parayı kendi ceplerine istiyorlar. Onun için ya gitmeyecek ya ucuza gidecek. Çünkü götürülme sebebi, menajerlerin parsayı toplaması ve dönüşte de fb yapması içinBen ucuza gitsin mi diyorum.
Gitmeye kararli diye dusunuyorum. Tabii ki ederini getirecek,kerem taktigi ile ucuza satilmak icin ayak diretirse kariyerine yazik eder.
Ekli dosyayı görüntüle 301060
Adamlar şimdiden biletleri devredenleri bulup dövecegiz diye organize olmuş durumdalar