- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.934
- 4.283
@Onur Bakır arkadasla ilgilenelimBugün kendimi Gay Hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Onur Bakır arkadasla ilgilenelimBugün kendimi Gay Hissediyorum
UyuşturucuNeymiş mesela saglik sorunu burda herifin meraktayim
Bir Cuesta sokmadığı için mi bu küçümsemeler reis, hiç yakışmadı. Hatipoğlu ve onunla foto çeken liseli eski çalışanımızı mı istiyorsunuz? Sahi neydi ismi yav liseli arkadaşın.Kavuk beyin başarısı ikna ve maliyetle ölçülür, maliyetlerin hiçbirinde başarı yok.
Bay bence kararli. Hoca her nekadar son ana kadar diretecek olsada.bu arada yusufun gidişi hem iyi hem kötü
iyi çünkü yusuf 20 ise barış 40dan aşağı olmaz deriz
kötü çünkü barış daha da ısrarcı olur
Neden ulan, fenerliler bile izlemiyordur.
Cuesta işini net bozan fenerDjiku Spartak söyleniyor, Kerem’i son güne kadar bekletmek şart oldu.
Bu ise uzak durmakta fayda var, yada sözleşmede haklı fesih sebebi yapmalı.Uyuşturucu
Cuestadan vazgecip djiku ha...Djiku Spartak söyleniyor, Kerem’i son güne kadar bekletmek şart oldu.
Burhan mi dustun lan üzüldüm.Ekol sports basladi
Burhan ne diyecek bakalim
Fenerde bu kadar incelediğine göre onlarda çekiniyorlar bir şey olmasa bu kadar üstüne düşülmezdi çoktan alırdık diye düşünüyorum.Bu ise uzak durmakta fayda var, yada sözleşmede haklı fesih sebebi yapmalı.
Bir türlü bu adamdan elim olmuyor yav.
Zani ve u23 yerine bissouma + u23 olsa iyi gibiOnyedika mı olur o mu olur bilmiyorum ama bu takıma açıkçası 2 orta saha lazım biri yerli biri yabancı gerekiyor.
Barış (?) ve Ahmet de var.Yunus sane zaniolo sallai
Habu ekol sportstaki gözlüklü moderatörde anında arkadaş satacak bi tip var