Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    103
  • Bu anket kapanacak: .
barış işi çok kötü oldu yav.. çok zamansız oldu.. hayvani gücüne cl ihtiyacımız olacaktı..

Bunlar transfer falan yapamaz, 1 hafta önce anlaşıldı denilen adamı anca getiriyorlar
Şu dakikadan sonra menajer önerisi dışında kimseyi alamazlar 3 gün kalmış, gelecek kaleci falan Günay’dan iyi olmayacak
Bende öyle tahmin ediyorum kaleciyi alsalar coktan alinmisti. Singoyla transferi kapattik dicem jelertin gönderilmesi geliyor aklima. Hani oyuncu alinmayacaksa göndermezdiler onuda.

Fener’in aldigi bir çöp yüzünden bizim takim karisti. Bence su isi kapatip ne halt yiyorsaniz yeyin deyip yolumuza bakmamiz lazim.
Cunku taraftarin buyuk bir bolumu kopamiyor fener gundeminden.

Mac basi 3lusunun sonunda bile artik fenere kufur kismi ezber oldu.

Ezik hastalikli art niyetli kisiler tarafindan yonetilen ve onu takip eden koyun kitlesini umursamamayi ogrenemedik.

Bu arada Serhan Türk'e de gereğinden fazla değer verildiğini gördük. 24 saat geçmedi verdiği haber patladı. Hani 5 gün bekletecektik, dün kesin konuşuyordu.

en son skiniar kronik diye sıkmıştı bizim muhabirler sonra fb aldı adam maç kaçırmıyor

bissouma da aynısı olursa görecem bakalım orta sahada torreira'yı 50 maç oynatmayı akıl edenleri

sonra bu adam niye formsuzlaştı diye burada gömülür
İstenilen sağlık raporunu göndermeyince Bissouma tarafı bizimkiler çekilmiş diye okudum ben. Adamın sakatlığından öte, beklenen rapor gelmiyorsa her türlü sıkıntı bizim için.

Fenerbahçe, Ederson için devreye girdi ve Manchester City'e ilk resmi teklifi yaptı. (Fabrizio Romano)

Geri
Üst Alt