Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende öyle tahmin ediyorum kaleciyi alsalar coktan alinmisti. Singoyla transferi kapattik dicem jelertin gönderilmesi geliyor aklima. Hani oyuncu alinmayacaksa göndermezdiler onuda.Bunlar transfer falan yapamaz, 1 hafta önce anlaşıldı denilen adamı anca getiriyorlar
Şu dakikadan sonra menajer önerisi dışında kimseyi alamazlar 3 gün kalmış, gelecek kaleci falan Günay’dan iyi olmayacak
Neler dendiNeden twitter kullanmıyorsun videosu var bos bos dalga geçmek ile alakalı
Bende öyle tahmin ediyorum kaleciyi alsalar coktan alinmisti. Singoyla transferi kapattik dicem jelertin gönderilmesi geliyor aklima. Hani oyuncu alinmayacaksa göndermezdiler onuda.
Cunku taraftarin buyuk bir bolumu kopamiyor fener gundeminden.Fener’in aldigi bir çöp yüzünden bizim takim karisti. Bence su isi kapatip ne halt yiyorsaniz yeyin deyip yolumuza bakmamiz lazim.
Rts keremin imza töreninde cok iğrenç bir ortam olacak bundan kimsenin şüphesi yoktur.Bari sen yapma Kingdaş.. Asıl dalga konusu malzeme bizim elimizde ama sarı kırmızı tayfa nefretin doruğunda..
Kaleci önemli onu iyi almamiz lazim yoksa hersey bosa.Menajerler hazırda bekliyordur son dakika 2. Lig çöplerini itelerler kimse iyi oyuncusunu vermez artık
Şu söylemi transfer bağımlısı sergen bile söylemez yav yakışmadı.O yüzden bugün kaybetmek önemli
Kostic de guya sakatti!!en son skiniar kronik diye sıkmıştı bizim muhabirler sonra fb aldı adam maç kaçırmıyor
bissouma da aynısı olursa görecem bakalım orta sahada torreira'yı 50 maç oynatmayı akıl edenleri
sonra bu adam niye formsuzlaştı diye burada gömülür
gsmize kitleyeceklerdi bu bitigi
İstenilen sağlık raporunu göndermeyince Bissouma tarafı bizimkiler çekilmiş diye okudum ben. Adamın sakatlığından öte, beklenen rapor gelmiyorsa her türlü sıkıntı bizim için.en son skiniar kronik diye sıkmıştı bizim muhabirler sonra fb aldı adam maç kaçırmıyor
bissouma da aynısı olursa görecem bakalım orta sahada torreira'yı 50 maç oynatmayı akıl edenleri
sonra bu adam niye formsuzlaştı diye burada gömülür
AynenKostic de guya sakatti!!