Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayip ya transferler gerek bizim yönetim son iki güne birakti, bu nasil is bilmezlik? Para yok diyemezler, senin hocan illaki singo olsun diye diye bir sag beke 30 milyon gömdün, bir zahmet stoper kakeci orta sahalarda almayi bileceksin.

Hayatındaki en kötü huyun ne deseler Galatasarayi çok kafaya takmak derim. Saat olmuş kaç Barış n'olacak kaleci kim? gelir mi göt gibi kalır miyiz vs vs diye diye hala uyuyamadım. Milyonları cukkalayanlar osura osura uyuyordur yüksek ihtimal. Bu futbol sektörünün içinde olmuş olsaydım büyük ihtimalle ya bir iki topçu ya da yönetici döverdim ya da heyecandan sahada ölerek tarihe geçerdim.

Yıllardır şu huyumu atlatamadim. Galatasaray kötü gitsin evde cenaze havası oluyor. Nasıl düzelecek yav bu durum fikri olan var mı arkadaşlar
mesaji sanki ben yazmisim

İstisnasiz her adım attığımız topçuya bunlar da yürüyor istisnasiz. Tek işleri bizim alacağımız veya sattığımız topçular üzerinden takım kurmak başka bildikleri hiç bi bok yok. O kadar rezil ve gıcık bi camia ki aklımız almıyor dün bunlara karşı yaptığımız iyiliğe.

Eğer 32lik Ederson'a 15 bons ve 8 maaşlı 4 yıllık kontrat vermemizi engelleyebilirse, harbiden bu Yalı'nın heykeli Kemerburgaz'a dikilmeli. Harbiden. :d

Eğer 32lik Ederson'a 15 bons ve 8 maaşlı 4 yıllık kontrat vermemizi engelleyebilirse, harbiden bu Yalı'nın heykeli Kemerburgaz'a dikilmeli. Harbiden. :d
Diğer adaylar kim ya, ya da gerçekten var mı merak ediyorum. Günün sonunda kim gelecek-mi pembe dizi izler gibi takip ediyorum :asd: :asd:

Şişman Icardi ve Bitik Saneye güvenip ofansımız iyi dersek geçmiş olsun. Bu takımın hücum gücünün yüzde 50si Osimhense %50 side Barıştır. O gittiği an yerini dolduramayız tüm sezon çöpe gider. Barışın bu kadar gitmek istemesinden bir yerlerden yüz bulduğu belli, okan hoca gitmesi iyi olur gibi konuşacağına Barış bizim oyuncunuz burda kalacak demeliydi. Bu süreç tamamen yanlış yönetildi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

united de bi zahmet karar versin artik

Altay ya da onana ile rotasyon mu.. onlarda kafayi yemis.

Ya da aklima su geldi, astondan martinezi mi istiyorlar acaba onlar bir yandan bilemedim.

Ya da onanayi bir yere kakalamadan bitirmiyorlar

✅⏳⌛
Akil transferi

Baslayayim mi bir hesap acip? Kaynagim sound healing dalgalari , sergeni de kafalar "Kozmos ne diyor" sekansi ayarlarim, sponsor alirim SpaceX ten..

Ama saka bir yana bitirememelerine hala sasiriyorum fakat "eger yatarsa hazirsizlik kalmamak icin" diye herifler hazirligini yapiyor.

3 önemli eksiğimiz var üçünü de kumara bıraktık

kaleci işi bilmem kaç takımın kaleci almasına bağlı

orta saha sadece hakanı alabilirler bu saatten sonra o da interin paşa gönlüne bağlı

sol kanadımız barışın tribinin bitmesine sonra iyi oynamasına ve tribünlerin reaksiyonuna bağlı

ve bütün bunların en temel sebebi de kaleci işinin aylardır çözülememesi

3 önemli eksiğimiz var üçünü de kumara bıraktık

kaleci işi bilmem kaç takımın kaleci almasına bağlı

orta saha sadece hakanı alabilirler bu saatten sonra o da interin paşa gönlüne bağlı

sol kanadımız barışın tribinin bitmesine sonra iyi oynamasına ve tribünlerin reaksiyonuna bağlı

ve bütün bunların en temel sebebi de kaleci işinin aylardır çözülememesi
Ve meselanbir seyler yapip sonra lig maci kazaninca cikip hepsi "bakin dogru yaptik" demecine saklanacak.
2 haftaya frankfurt acilisi var deplasmanda, tribunde gene cok destek cikacaktir.

Ama dunku takimi rezil eder sahada frankfurt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt