- 22 Ağustos 2010
- 29.690
- 31.527
- 2.638
2 gün sonra unfollow edilecek 728 tane twitter hesabı takibe alındı. Bildirimler açıldı. Toxicandra'nın son günü! Cenk başlasın. :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesaji sanki ben yazmisimHayatındaki en kötü huyun ne deseler Galatasarayi çok kafaya takmak derim. Saat olmuş kaç Barış n'olacak kaleci kim? gelir mi göt gibi kalır miyiz vs vs diye diye hala uyuyamadım. Milyonları cukkalayanlar osura osura uyuyordur yüksek ihtimal. Bu futbol sektörünün içinde olmuş olsaydım büyük ihtimalle ya bir iki topçu ya da yönetici döverdim ya da heyecandan sahada ölerek tarihe geçerdim.
Yıllardır şu huyumu atlatamadim. Galatasaray kötü gitsin evde cenaze havası oluyor. Nasıl düzelecek yav bu durum fikri olan var mı arkadaşlar
Okan Burukun cani öyle istedi diye.Yav bu kadar eksik varken 30 milyon singoya vermenin mantığı neydi
Takimi ust uste 3 sene sampiyon yapiyorsun , sezon basi ust uste 4. Galibiyetin ama hic anlami yok. Bir internet sitesinin profesorlerinden az biliyorsun. Haddini bil Okan!Yav bu kadar eksik varken 30 milyon singoya vermenin mantığı neydi
Diğer adaylar kim ya, ya da gerçekten var mı merak ediyorum. Günün sonunda kim gelecek-mi pembe dizi izler gibi takip ediyorumEğer 32lik Ederson'a 15 bons ve 8 maaşlı 4 yıllık kontrat vermemizi engelleyebilirse, harbiden bu Yalı'nın heykeli Kemerburgaz'a dikilmeli. Harbiden. :d
Transfer bu gecemi bitiyor avrupada ?
Altay ya da onana ile rotasyon mu.. onlarda kafayi yemis.
Ya da aklima su geldi, astondan martinezi mi istiyorlar acaba onlar bir yandan bilemedim.
Ya da onanayi bir yere kakalamadan bitirmiyorlar
Ve meselanbir seyler yapip sonra lig maci kazaninca cikip hepsi "bakin dogru yaptik" demecine saklanacak.3 önemli eksiğimiz var üçünü de kumara bıraktık
kaleci işi bilmem kaç takımın kaleci almasına bağlı
orta saha sadece hakanı alabilirler bu saatten sonra o da interin paşa gönlüne bağlı
sol kanadımız barışın tribinin bitmesine sonra iyi oynamasına ve tribünlerin reaksiyonuna bağlı
ve bütün bunların en temel sebebi de kaleci işinin aylardır çözülememesi