G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 2.558
- 1.425
- 1.028
Maç sonu gazıyla 2-3 transfer bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsmize kitleyeceklerdi bu bitigiBoey inanılmaz küfür yiyor şu an
mac zamanı nöbet kıtlenmıyor artık rtaşKilitleyelim, mac vakti.
Bosverin onu bunu.
Bir hafatadir bunu bekledik. Hadi cimbomum
O yüzden bugün kaybetmek önemliMaç sonu gazıyla 2-3 transfer bekliyorum
Baslicam keremine, asil mevzumuz kaleci. Onun icin tag acin aciyorsaniz. Bukadar transfer yap en önemli yeri acik birak. Birde orta sahaya alternatif, hani onu gectim ama kaleci transeri yapmamak da ne.
seneye fbye gelir hain itBoey inanılmaz küfür yiyor şu an
Neden twitter kullanmıyorsun videosu var bos bos dalga geçmek ile alakalı
Allah korusun öyle demeO yüzden bugün kaybetmek önemli
Üyeleri banlarken benim psikolojimi düşün dostum
her banladıgım üye dostumuz kardeşimiz aynı renklere gönül vermiş insanlar
malesef emir geregi banlıyoruz
keşke hic ban olayı olmasa
yav biraz muziplik amacıyla yazmıştım. Sadece hiç beklemediğim bir cevap alınca biraz şaşırdım. Hepsinin canı sağ olsun renkdaş.Aslına direkt olarak Dursun a söylememiş olmama rağmen 'be dangalak' lafından bir kaç ay önce ben de ceza almıştım üstadım..
Bu tür şeylere fazla takılmamak lazım.. Ufak tefek hatalar her yerde oluyor.. Ne kadardır buradasın bilmiyorum ama bir zamanlar dünkü çocuk modlar zaptiye nazırı gibi ahkam kesiyorlardı.. Şu an gayet iyi forumun durumu..
Bari sen yapma Kingdaş.. Asıl dalga konusu malzeme bizim elimizde ama sarı kırmızı tayfa nefretin doruğunda..Dalga geçecekler zaten. Geçsinler hakediyoruz.
Fener’in aldigi bir çöp yüzünden bizim takim karisti. Bence su isi kapatip ne halt yiyorsaniz yeyin deyip yolumuza bakmamiz lazim.