Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Bu anket kapanacak: .
Dalga geçecekler zaten. Geçsinler hakediyoruz.

Kilitleyelim, mac vakti.

Bosverin onu bunu.

Bir hafatadir bunu bekledik. Hadi cimbomum

Ne olduysa kerem dışında Bissouma transferinde de geri adım atıldı ???

Baslicam keremine, asil mevzumuz kaleci. Onun icin tag acin aciyorsaniz. Bukadar transfer yap en önemli yeri acik birak. Birde orta sahaya alternatif, hani onu gectim ama kaleci transeri yapmamak da ne.

Baslicam keremine, asil mevzumuz kaleci. Onun icin tag acin aciyorsaniz. Bukadar transfer yap en önemli yeri acik birak. Birde orta sahaya alternatif, hani onu gectim ama kaleci transeri yapmamak da ne.

Bunlar transfer falan yapamaz, 1 hafta önce anlaşıldı denilen adamı anca getiriyorlar
Şu dakikadan sonra menajer önerisi dışında kimseyi alamazlar 3 gün kalmış, gelecek kaleci falan Günay’dan iyi olmayacak

UltrAslan şu konuda haklı maç öncesi statta istifa diye bağırılmaz belki maçtan sonra bir tepki koyarlar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üyeleri banlarken benim psikolojimi düşün dostum
her banladıgım üye dostumuz kardeşimiz aynı renklere gönül vermiş insanlar
malesef emir geregi banlıyoruz
keşke hic ban olayı olmasa

Biraz latifeyi ilk mesaj, keşke cevap öyle olmasaydı, yada ben beklemiyordum öyle bir cevabı, sorun değil renkdaş. Canın sağ olsun. Zaten tatil dönemi bitiyor, aylarca girmeyecez, ki sosyal medyada sadece burda varım. Elimden geldiğince kimseyi kırmamak için çaba sarfediyorum
Aslına direkt olarak Dursun a söylememiş olmama rağmen 'be dangalak' lafından bir kaç ay önce ben de ceza almıştım üstadım..

Bu tür şeylere fazla takılmamak lazım.. Ufak tefek hatalar her yerde oluyor.. Ne kadardır buradasın bilmiyorum ama bir zamanlar dünkü çocuk modlar zaptiye nazırı gibi ahkam kesiyorlardı.. Şu an gayet iyi forumun durumu..
yav biraz muziplik amacıyla yazmıştım. Sadece hiç beklemediğim bir cevap alınca biraz şaşırdım. Hepsinin canı sağ olsun renkdaş.

Son kerem olayında takındıkları tavırdan sonra isterse mbapbe bellingham haaland salah'ı getirsinler zerre umurumuzda değil. Galatasaray'ın haklarını koruyamayanlar o koltuklarda oturmayacak

Fener’in aldigi bir çöp yüzünden bizim takim karisti. Bence su isi kapatip ne halt yiyorsaniz yeyin deyip yolumuza bakmamiz lazim.

Yol falan yok 3 gün kalmış transferin kapanmasına ne ara gelecek bu eksikler.. Son gün yine cuestaları,frankowskileri toplayıp başımıza bela edecekler gönderemiyoruz bile

Geri
Üst Alt