Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Bu anket kapanacak: .
Komplo teorisi değil gerçek bu.

Sana her türlü iftira hakaret edilmiş ne fetöcülüğün kalmış ne hırsızlığın kalmış, sinek ikili demişler örgüt kırıntısı demişler, turkcell sponsorluğunu engellemişler, transferlerini engellemişler.

Tüm Türkiye kimin ne halt olduğunu biliyo zaten.
Bu bakis acisinda daha derine inmek gerek.

Yonetimi sevmememin sebeplerinin ortaya ciktigi kisim.

Bunlarin en fazla kazanan medyacilari ve yayincilari senin baskanini telefonla ariyor, yemek yiyor vs.

Sen yasadigimiz son 3 yildaki cikisin bas mimarini korumuyorsun bunlara karsi, ustune kendi camian icinde de ustune oynaniyor ve oynatiliyor.

Senin her projeni, her saha disi ekonomik hamlen sorgulaniyor..haber yapiliyor.

Yonetim transfer ve ekonomi haricinde(futbolla alakali kisim bunlar) ilk once camiayi korumasi lazim ve MAKSİMUM BASARİSİZLAR bu konuda.

Butun ufak gundemlerle, sana attigi camurda kendin camiasini arkasinda topladi ali koc. Bu kadar nefretlik ve pislik bir mantik. Buna karsi korunamiyor kulup. Bu yuzden hic sevmiyorum yonetimi, hicbir seye yaramayan ceketli insanlar gozumde.

Son düzenleme:
Transferdeki başarısızlığı sineye çektik, Avrupa’da ki başarısızlıkları görmezden geldik ama bugün yapılan açıklama skandal
Dursun Özbek yönetimi istifa etmeden bize rahat yok

Artık kaleye Donnarumma orta sahaya Bellingham bile çekseniz istifa edeceksiniz

Yazılı açıklamaya bile gerek yok. Git ilgilenmiyoruz de Benfica’ya. Bu kadar. Açıklama yapıp (veya yaptırdılar bilemiyorum) kendilerini daha da batırdılar.

Sözleşme zamanında boşuna mı yapılmış. Kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz. 5 gün beklersin cevap verirsin. Fbnin durumu umurumda değil daha erken alsaymış. Hizaya, hazır ola geçip fb Kerem transfer haberini basın toplantısıyla kamuoyuna ilan etmek bizim işimiz değil. Fb transferi açıklamadan biz açıkladık.

Adamına göre ceza mı? Yakışmadı. Bir üye olmam yeterli ve kıymetli olmalıydı. Canın sağolsun.
Üyeleri banlarken benim psikolojimi düşün dostum
her banladıgım üye dostumuz kardeşimiz aynı renklere gönül vermiş insanlar
malesef emir geregi banlıyoruz
keşke hic ban olayı olmasa

Hocam dalga geçtiğin ukalalık yaptığın ölçüde zeki sayılırsın mantığına inanan kesime hitap edebilirsin bana degil. Onerin var mi isim. 20 iq demekle zeki olunmuyor futbol bilgisi de olmuyor. sizlerle tartismaya girmek istemiyorum. Ayni isimlere sosyal yasamimda farkli tepkiler aliyorum . Engellemistim gerçi de
Tamam

Ali koç ile aramızdaki dostluğu pekiştirmek için kerem dışında barışı da peşkeş çekin para falanda istemeyin gidin amrabatla,becao ile falan takas edin

ali koc cıkıp gsye tesekkur eder mi acaba kerem konusunda

Dursun istifa etsin (etmez tabii) etmesine de, yerine Eşref Hamamcıoğlu gelecekse istemiyorum. Erden Timur daha başkanlık için hazırlık yapmamıştır.

Adamına göre ceza mı? Yakışmadı. Bir üye olmam yeterli ve kıymetli olmalıydı. Canın sağolsun.
Aslına direkt olarak Dursun a söylememiş olmama rağmen 'be dangalak' lafından bir kaç ay önce ben de ceza almıştım üstadım..

Bu tür şeylere fazla takılmamak lazım.. Ufak tefek hatalar her yerde oluyor.. Ne kadardır buradasın bilmiyorum ama bir zamanlar dünkü çocuk modlar zaptiye nazırı gibi ahkam kesiyorlardı.. Şu an gayet iyi forumun durumu..

Sözleşme zamanında boşuna mı yapılmış. Kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz. 5 gün beklersin cevap verirsin. Fbnin durumu umurumda değil daha erken alsaymış. Hizaya, hazır ola geçip fb Kerem transfer haberini basın toplantısıyla kamuoyuna ilan etmek bizim işimiz değil. Fb transferi açıklamadan biz açıkladık.
İşin ucu belli. Hükümet ile arayı bozmamak için hep “tamam efendim” modunda takılıyorlar…

GznZD2fXcAE3gfs

Maç sonu haber düşmezse büyük ihtimal dükkanı kapattık.

Geri
Üst Alt