Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadarini bilmam ama bu foto düştü. Taşlar yerine oturuyor.

0a5658b47e68ffadd729800825768fe8.jpg
yan bag sakatligidir muhtemelen 1-2ay surer siddetine gore ama iyi iyilesir

Her transfer doneminde inanilmaz karalar bagliyoruz bir sekilde, gunun sonunda cok transfer yapan degil iyi takim olan sampiyon oluyor. Bu sene de her ne kadar yangin yapsak da yine sampiyon olacagiz.

CL ise ayri bir platform. Istersen 10 transfer daha yap yine de basarisiz olabilirsin. Yedek bir kalecinin alindigi senaryoda ilk 24 imkansiz degil. Her sene bu sekilde uzerine koyarak ilerlememiz lazim artik ve surekli CLde olmaliyiz.
Reis kadro şuan fiilen 16 kişi falan ve sen ş.ligi gibi sert bir ortama gideceksin.

kerem ederson asensioyu aldılar ilkayı da almak üzereler son gün operasyonu böyle yapılır kavukcu da simitlerdeki susamları saysın

O zaman Singoya niye 30 milyon veriyoruz? Bu 5 gün maddesi önceden bilinen birseydir. Yukaridaki herifler, yabanci takimin oyuncusuna niye 30 harciyorsunuz, ligden adamlar alin demez mi?
Başka transfer yapmayın diye bir telkin gelmiş olabilir ondan bahsediyorum. Başka transfer yapmadığında da şu ana kadar yaptığın transferlerin çok bir anlamı kalmıyor, takımın eksiklerini giderememiş oluyorsun. Çünkü kobani sponsorluğu ile sürece alenen destek veriyorum dedi maviş oligark. Yani haşmetlimizin, hanedanlığını sürdürmesi için alenen destek veriyorum dedi. Bir şampiyonluk için anasını satacak vaziyete geldi. Yakında bölücü liderinin posteri de açılır o stadyumda.

Kendi çapsızlığından beceriksizliğinden dolayı alamadığı şampiyonluğu, devlet bizim şampiyon olmamıza izin vermiyor diye kendi çapsızlığını örtmek için kullandı. Halbuki öyle bir şey olmadığını malum takımlılar dışında herkes biliyor. Şu an ise o çok istediği şampiyonluğu zorbalıkla alabilmek için ağzına almadığı şey (Baklava vs... yanlış olmasın) kalmayacaktır. Tahminlerim doğruysa ve bizimkiler de bu olana bitene boyun eğdi ise onların da allah belasını versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt