Transfer Nöbeti #18

Şu Cisse haberi keşke doğru olsa. Videolarda çok iyi.
Fizik de sağlam. %20 payla filan sormak lazım

evet tivitler ve geliş hızlarına bakacak olursak Utd bizi oyuncu tercihi ile mat etmiş.

Yönetim şimdi 15 kaleciye teklif mi yollar , yoksa edersondan kazık mı yer göreceğiz.

Teşekkür ederim.Güzelce cevap verdiğin için.Ben Galatasarayı düşünüyorum hocanın takıntıları yüzünden başarısız oluyorsak avrupada söylemek zorunda hissediyorum.

Okan'ın orta saha mevzusunu ilk sezondan beri... Beşiktaş maçındaki gibi orta sahaya dair bazı fiyasko saha içi kararlarını ve "12 kişiyle mi oynayacağız" başta bazı açıklamalarını çok ağır eleştiren birisi olarak siz de sanki iyileri de hiç görmüyorsunuz gibi geliyor. Uzun uzun yazmayacağım ama oyuncu iletişimi ve yönetimi, başarılı rakibe önde basma pres şablonları, fb derbilerinde sıklıkla bir hoca dokunuşuyla yarattığı fark, FB tarafının bizi saha dışına çıkarmak için uğraşlarını her zaman değilse de genellikle iyi yönetmesi, en azından takıma olumsuz yansıtmamayı başarması, birçok oyuncudan gerektiğinde verim almayı başarması vs gibi çok da olumu tarafları var.

Geri
Üst Alt