Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kaleci, orta saha , stoper gelmez ise
UCL
...

Bu arada bjk Gedson'u sattıktan sonra rakip kaleye gidemez oldu.

Çok büyük hata yaptılar. Gedson-Orkun meselesinde.

lammens bayıldığı için manu'yu ön planda tutmuyordur bence.

sane ile ilgili olanı gördük. bu lige geleni, üst düzey avrupa milli takım hocaları (haklı ya da haksız) birinci planda düşünmüyor.

oyuncu belçika milli takımı kalesinin veliahtı. tr'ye gelirse seçilemeyeceğini düşünüyordur. yani manu'dan ziyade epl çekiyordur bence lammens'i.

EPL + bir süredir sürünse de hala Big 6 olan ManU'nun as kalecisi olma etiketi işte...

bizim penaltı kazandığımız kısımdaki mıy mıyları çok komik :D

Valla şu voldemort mudur nedir öyle isimler gelecekse gitsin uğurcan çeksinler razıyım. İstenmeyen adamdan bir yol olmaz cuesta sadece beceriksizlğinden değil herife daha gelmeden yapıştırdığımız kötücül hava yüzünden de hiç bir dikiş tutturamadı. Taraftarın azcık kanı ısınacak yoksa olmuyor martinezi alsan icardi gibi iner İstanbula mesala aynı şekil ederson da öyle. Bütün yaz boyu insanların umut seviyesini tepe tutup böyle bir transfer yapmaya hakları yok.

Yav Mertens ikna et şu adamı belli ki Sammens gelmezse başka planımız yok ya da Edersonu alacağız 50 m euro’luk paket olarak

dedice fener macinda hayran kaldim.
biz nezaman 3lü oynadikta basarili olduk, umarim okan hoca böyle hataya düsmez.
Sildillia 5,8 milyon
Kumbedi 1+6 milyon opsiyonlu kira

Daha makul fiyatlara bu dönem yeteri kadar sag bek alternatifi vardi bence. O bonservis maas farki ile belki mesela Petrovici satin alirdik o kadar begendiysek ve simdi tek stoper ve OS yedegi kovalama durumunda kalirdik.

Bana kalsa yarın indirsinler çokta mutlu olurum ama şimdi CL'de 2 tane hatalı gol yer bizim taraftar saçma sapan tepki verir sonra çocuğun olacağı varsa da olmaz.

Atıyorum 20'ye aldın sende performans vermese bile 10 milyon €'nu her türlü mutlaka geri alırsın.
Fransız adam taraftara çok kulak asmaz ya performansina bakar bence. Sadece milli takım işinden çekinebilir gibi geliyor bana gidip direkt almak lazım herifi.

Yalancıyı kayseri yağlaması kıvamına gelene kadar yağlasınlar mı
lunch-dinner.gif

Geri
Üst Alt