- 1 Ağustos 2009
- 45.164
- 43.838
- 4.258
Yalancıyı kayseri yağlaması kıvamına gelene kadar yağlasınlar mıugurcan cakır geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalancıyı kayseri yağlaması kıvamına gelene kadar yağlasınlar mıugurcan cakır geliyor
Oynar demedim. Ama zsniolodan iyi oynayacagi kesinBir maclik performans yaniltir. Cok cabuk Eren kanat oynar dememek lazim.
1 pts alsak şampiyonduk o maçtaGedson bile sol stoper oynadı
Hatay maçıydı sanırım.
dedice fener macinda hayran kaldim.Sağ bek ve üçlü oynarsak sağ stoper muhtemelen.
12ye Dedic gitmiş sağ bek için, 31 bons 5 maaş verdiğimiz adamdan Cafu olmasını beklesek hakkımız.
lammens bayıldığı için manu'yu ön planda tutmuyordur bence.
sane ile ilgili olanı gördük. bu lige geleni, üst düzey avrupa milli takım hocaları (haklı ya da haksız) birinci planda düşünmüyor.
oyuncu belçika milli takımı kalesinin veliahtı. tr'ye gelirse seçilemeyeceğini düşünüyordur. yani manu'dan ziyade epl çekiyordur bence lammens'i.
Bu saatten sonra Uğur Can Çakırdan daha iyisi olmaz. Bissouma alınmak şartı ile.ugurcan cakır ekibimize kazandırılmalı
Sildillia 5,8 milyondedice fener macinda hayran kaldim.
biz nezaman 3lü oynadikta basarili olduk, umarim okan hoca böyle hataya düsmez.
Fransız adam taraftara çok kulak asmaz ya performansina bakar bence. Sadece milli takım işinden çekinebilir gibi geliyor bana gidip direkt almak lazım herifi.Bana kalsa yarın indirsinler çokta mutlu olurum ama şimdi CL'de 2 tane hatalı gol yer bizim taraftar saçma sapan tepki verir sonra çocuğun olacağı varsa da olmaz.
Atıyorum 20'ye aldın sende performans vermese bile 10 milyon €'nu her türlü mutlaka geri alırsın.
Yalancıyı kayseri yağlaması kıvamına gelene kadar yağlasınlar mı