Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.853
- 45.150
- 2.838
Günayın 10 maçı var yok son 2 senede ya amma abarttınızHe aynen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günayın 10 maçı var yok son 2 senede ya amma abarttınızHe aynen
Renkdaş, futboldan anladığımı iddia edemem, nihayetinde işim değil. Çok aşırı maç izleyen biri de değilim. Ancak futbolu ve Galatasaray’ı seviyorum. Tüm bağım da futbolla ilgili Galatasaray. Onun için bir iddiam olmadığı gibi görüşümün bir ehemmiyeti olmadığını da kabul ediyorum. Yine de belirtmek istedim;Naci rtaş ben zaten bu dediklerine karşı değilim. Sadece Bissouma alınmıyor veya gelmiyor diye "size sallai müstehak" tepkisini anlamıyorum.
Bissouma gelmez daha çok faydası olacak adam da gelebilir. Evet gelmeyedebilir sadece ben bir isme bu kadar takılıp kalmayı bir türlü anlayamıyorum.
Kendi pokunla mı kavga etmeye başladınGünayın 10 maçı var yok son 2 senede ya amma abarttınız
1 isime takili kaliyor ve son ana kadar onu bekliyoruz. Kardesim okadar oyuncuya teklif yaptiniz hangisi oluyorsa tutun getirin. Ne bu is bilmezlik?Ulan bunlar bu kadar istiyorsa demek ki çöp. Başka kıyılara yol alsak mı yavaştan
Menejer işi önemli. Aziz Yıldırım menajerlere kızıp artık çalışmıyorum dediği an Gökhan Gönül ve Caner'i BJK'ye götürmüştü Ahmet Bulut. O günden sonra şampiyonluk yok FB'de! Şimdi Koç Fenerli menejerleri besleyip A takımı bırak altyapıdan bile oyuncu koparıyor bizden (Yusuf Akçiçek, Bartuğ Elmas vs.) Kulübün bu işi sıkı tutup oyunculara Ceylan Çalışkan, Ahmet Bulut gibi güvenilir adamlarla çalişmaya ikna etmesi lâzım. Bu ağ oyuncu satışını da etkiliyor. Hadi yurt dışında Gardı işi çözüyor ama yerliler için hâlâ uğraşıyoruz.Şikecilerin güdümünde çalışan yerli menajer tayfasının hayatlarını söndürmezsek bu durum bizim başımıza büyük sıkıntılar çıkaracak. Yabancı sınırının azalacak olmasıyla eşzamanlı olarak bu tip operasyonlara kalkışmaları tesadüf değil. Kaliteli yerlileri bizden kelepir paraya koparıp şikecilere yamamaya çalışacaklar yönetimin ön alması lazım. Gerekirse bu menajerleri taraftarın önüne atıp linç ettireceksin bu meseleye önem vermek lazım.
Yonetim öyle bir risk alamaz; Gunay Sampiyonlar liginde bir hatalı gol yese burada yazılacakları tahmin edebiliyorsunuzdur herhalde.Lammenstende kurtuluyoruz galiba hadi inşallah. Çekelim Türk bı kaleci Günay'a yedek al sana kontenjan.
Daha iyisini alacaklarsa tabi bir sey demeyiz yav ama olani oldurmayip olanda gelmezse sövülmwli yank rtaşNaci rtaş ben zaten bu dediklerine karşı değilim. Sadece Bissouma alınmıyor veya gelmiyor diye "size sallai müstehak" tepkisini anlamıyorum.
Bissouma gelmez daha çok faydası olacak adam da gelebilir. Evet gelmeyedebilir sadece ben bir isme bu kadar takılıp kalmayı bir türlü anlayamıyorum.
Lammenstende kurtuluyoruz galiba hadi inşallah. Çekelim Türk bı kaleci Günay'a yedek al sana kontenjan.
Bir maçta 6 tane gol atmak olmaz herhaldeşu haaland bir rekor kıracaktıda messiyi geçmesin diye pep bunu oyundan çıkarmıştı ya
o rekor neydi
dönüp dolaşıp bizde patlayacak gibi
Bu arada Aras, böyle bir oyuncuya (Sara, Torreira ve Leminayı yedekleyecek tek topçudur, adı bizle geçen topçular arasında) hem bu saydıklarıma alternatif olması hem de alan kaplaması topla katetmesi sürekli diri kalması tekniği açısında ihtiyacımız var. Hakan mesela evet iyi oyuncu ama italyada iyidir. Şu anki milli takım hocası İtalyan Hakan parladı, ama önceki alman döneminde, berbattı.. bizde oynayamaz. Bissouma için diyemiyoruz bunu..Bissouma çok iyi futbolcu zaten, yıllardır da bir gün bizde oynasın dediğim bir adam. Bizim maçta da fiziksel olarak ayakta kalan tek adam kendisiydi zaten ama kendisinin seviyesi belli, neredeyse 1.5 yıldır eski patlayıcılığı, taşıyıcılığı yok. Gösterdiği seviyenin altında uzun bir süredir. Bugün şu haliyle bile bizde elbette güzel şeyler izletir ki Ndiaye'yi bile hala özlüyoruz bazen, hak veriyorum size ancak almadık diye de neden almadık demeyeceğim mevcut haline.