Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Naci rtaş ben zaten bu dediklerine karşı değilim. Sadece Bissouma alınmıyor veya gelmiyor diye "size sallai müstehak" tepkisini anlamıyorum.

Bissouma gelmez daha çok faydası olacak adam da gelebilir. Evet gelmeyedebilir sadece ben bir isme bu kadar takılıp kalmayı bir türlü anlayamıyorum.
Renkdaş, futboldan anladığımı iddia edemem, nihayetinde işim değil. Çok aşırı maç izleyen biri de değilim. Ancak futbolu ve Galatasaray’ı seviyorum. Tüm bağım da futbolla ilgili Galatasaray. Onun için bir iddiam olmadığı gibi görüşümün bir ehemmiyeti olmadığını da kabul ediyorum. Yine de belirtmek istedim;
Bizimle oynadıkları maçta harika bir performans ortaya koyduğumuz halde adama iç geçirmiştim, keşke bu Galatasaray’da bu topçu oynasa, diye.. çok az topçuyu böyle beğenmiş ve istemişimdir takımıza. O yüzden bu fırsat varken neden alınmasın ki? Daha bir yıl bile olmadı o maç oynanalı..

Uğurcan'ın ne kadar rezalet bir kaleci olduğu gerçeği çok hafife alınıyor maalesef...

Lammenstende kurtuluyoruz galiba hadi inşallah. Çekelim Türk bı kaleci Günay'a yedek al sana kontenjan.

Baris icin 50 milyon Euro civarı bir teklif olursa yönetim gönderir.
Surekli Baris gönderilsin diye yazanlar o kadar çok istiyorlarsa aralarında bir 50 milyon toplasınlar.
Baris zaten gitmek istiyor; gitmek isteyen birisi icin ceza olarak gönderilsin demek garip.

Jelert gidiyor belli. Yusuf Demir cok tembel belli, oynamis oynamamis pek umrunda degil. Hic bir takimla ismi de gecmiyor, ayri bir dert.

Şikecilerin güdümünde çalışan yerli menajer tayfasının hayatlarını söndürmezsek bu durum bizim başımıza büyük sıkıntılar çıkaracak. Yabancı sınırının azalacak olmasıyla eşzamanlı olarak bu tip operasyonlara kalkışmaları tesadüf değil. Kaliteli yerlileri bizden kelepir paraya koparıp şikecilere yamamaya çalışacaklar yönetimin ön alması lazım. Gerekirse bu menajerleri taraftarın önüne atıp linç ettireceksin bu meseleye önem vermek lazım.
Menejer işi önemli. Aziz Yıldırım menajerlere kızıp artık çalışmıyorum dediği an Gökhan Gönül ve Caner'i BJK'ye götürmüştü Ahmet Bulut. O günden sonra şampiyonluk yok FB'de! Şimdi Koç Fenerli menejerleri besleyip A takımı bırak altyapıdan bile oyuncu koparıyor bizden (Yusuf Akçiçek, Bartuğ Elmas vs.) Kulübün bu işi sıkı tutup oyunculara Ceylan Çalışkan, Ahmet Bulut gibi güvenilir adamlarla çalişmaya ikna etmesi lâzım. Bu ağ oyuncu satışını da etkiliyor. Hadi yurt dışında Gardı işi çözüyor ama yerliler için hâlâ uğraşıyoruz.

Naci rtaş ben zaten bu dediklerine karşı değilim. Sadece Bissouma alınmıyor veya gelmiyor diye "size sallai müstehak" tepkisini anlamıyorum.

Bissouma gelmez daha çok faydası olacak adam da gelebilir. Evet gelmeyedebilir sadece ben bir isme bu kadar takılıp kalmayı bir türlü anlayamıyorum.
Daha iyisini alacaklarsa tabi bir sey demeyiz yav ama olani oldurmayip olanda gelmezse sövülmwli yank rtaş

Kaleci ile transferi kapatırız inş. Maksimum Osimhen tarzı fırsat kovalarız. Sonra elimde mısır ile transfer için yanıp tutuşanların zıplamasını izlerim

Bissouma çok iyi futbolcu zaten, yıllardır da bir gün bizde oynasın dediğim bir adam. Bizim maçta da fiziksel olarak ayakta kalan tek adam kendisiydi zaten ama kendisinin seviyesi belli, neredeyse 1.5 yıldır eski patlayıcılığı, taşıyıcılığı yok. Gösterdiği seviyenin altında uzun bir süredir. Bugün şu haliyle bile bizde elbette güzel şeyler izletir ki Ndiaye'yi bile hala özlüyoruz bazen, hak veriyorum size ancak almadık diye de neden almadık demeyeceğim mevcut haline.
Bu arada Aras, böyle bir oyuncuya (Sara, Torreira ve Leminayı yedekleyecek tek topçudur, adı bizle geçen topçular arasında) hem bu saydıklarıma alternatif olması hem de alan kaplaması topla katetmesi sürekli diri kalması tekniği açısında ihtiyacımız var. Hakan mesela evet iyi oyuncu ama italyada iyidir. Şu anki milli takım hocası İtalyan Hakan parladı, ama önceki alman döneminde, berbattı.. bizde oynayamaz. Bissouma için diyemiyoruz bunu..

Geri
Üst Alt