Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
bana ne kızıyorsun heis yaw ben yaparım da bizim ponçik yönetim yapmaz. yok milli oyuncu yok ortam gerilmesin yok onlar bizi ilgilendirmiyor diye taraftar gibi bakmayabilirler mevzuya.

5 günü de araştırmak lazım burhan'ın hikayeler bazen bol soslu olabiliyor.
Yok ya, pardon. Bize bilgilendirildi diye çıkınca bu anlaşmanın cevap verme süresi içerdiğini tahmin etmiştim ben. İnşallah haber yansır da siyasi baskı yemeyiz diye düşünüyordum. Taraftar bu hakkın kullanılması ya da para alınması konusunda diretmeli ki siyasetten tel gelmesin. İstiyorlarsa Safi ateşlesin 5 kağıt

turk futbolunu düsünmemiz lazim

5 günlük olay dogruysa hemen dönüs yapmaliyiz bence
Montellayi hoca olarak Haciosmandan rica ettikten sonra, sampiyon hoca okan hoca milli gorev bekler diye gundem yaptiklarinda boyle mi bakacaksin mesela?

Fb’yle anlaşıldı dediler. Fenerbahçe’ye transfer oldu geçmiyor. Onu bizim basın öyle çevirdi, anlaşıldıysa transfer oldu girelim dediler. Btw bu Benfica iti Fener’e 5 yıldız koydu sürekli. Gedson’u da bize satmayıp neler yaptıklarını unutmayın o dönem, oynatmadıkları Gedson’u sürekli paylaşıp sonunda Rize’ye verdiler. Kaypak 2 kulübe hakettiğini verelim

Serhan'ın haber seni doğruluyor.

Ali koç karşılasın tazminatı. Seve seve bize ödeyeceksin yada yazdırma Avrupa listesine umrumuzda değil. Herkese kepçeyle dağıttın pamuk eller cebe canım hadi

Geri
Üst Alt