Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.296
- 7.549
- 1.898
Son gün Bilal Bayazıt a kadar düşer miyizulan kelleher alın bari
CL için kabul edebilir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son gün Bilal Bayazıt a kadar düşer miyizulan kelleher alın bari
CL için kabul edebilir
Yoo doğruysa aksine izin vermeyip avrupaya yazmamasini sağlamaliyizturk futbolunu düsünmemiz lazim
5 günlük olay dogruysa hemen dönüs yapmaliyiz bence
Uçamazsak o uçacak, öyle bir seneye giriyoruzhocamın ilk defa birinci tercihi alındı şu adamı sonunda sevindirdiler. Kalecisini de getirin uçursun bizi.
kompleksliğe gerek yok üstadYoo doğruysa aksine izin vermeyip avrupaya yazmamasini sağlamaliyiz
Yok ya, pardon. Bize bilgilendirildi diye çıkınca bu anlaşmanın cevap verme süresi içerdiğini tahmin etmiştim ben. İnşallah haber yansır da siyasi baskı yemeyiz diye düşünüyordum. Taraftar bu hakkın kullanılması ya da para alınması konusunda diretmeli ki siyasetten tel gelmesin. İstiyorlarsa Safi ateşlesin 5 kağıtbana ne kızıyorsun heis yaw ben yaparım da bizim ponçik yönetim yapmaz. yok milli oyuncu yok ortam gerilmesin yok onlar bizi ilgilendirmiyor diye taraftar gibi bakmayabilirler mevzuya.
5 günü de araştırmak lazım burhan'ın hikayeler bazen bol soslu olabiliyor.
turk futbolunu düsünmemiz lazim
Montellayi hoca olarak Haciosmandan rica ettikten sonra, sampiyon hoca okan hoca milli gorev bekler diye gundem yaptiklarinda boyle mi bakacaksin mesela?turk futbolunu düsünmemiz lazim
wptan şahine bak bak ne yazcam şimdi nöbete yazıp akabinde atılan postturk futbolunu düsünmemiz lazim
Fb’yle anlaşıldı dediler. Fenerbahçe’ye transfer oldu geçmiyor. Onu bizim basın öyle çevirdi, anlaşıldıysa transfer oldu girelim dediler. Btw bu Benfica iti Fener’e 5 yıldız koydu sürekli. Gedson’u da bize satmayıp neler yaptıklarını unutmayın o dönem, oynatmadıkları Gedson’u sürekli paylaşıp sonunda Rize’ye verdiler. Kaypak 2 kulübe hakettiğini verelim
Kompleks ile ne alakasi var oğlum biz alalim diyen yok. Ama böyle bir sey varsa yapilmali fb ye de haine de iyi olur.kompleksliğe gerek yok üstad
ne yapiyorlarsa yapsinlar izin verelim