Transfer Nöbeti #18

İkisi u23 Olmak Üzere Üç Transferlik Kontenjan Açılırsa?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Anket kapatılmış .
Benfica zaten Galatasaray teklif hakkında bilgilendirilmiştir diye duyurdu
O zaman bizim muhabirler bu bilgilendirmeden haberleri yok ve bunu soruşturmadan haber yapıyorlar. Böyle ise vay ülkemin haline.. kimsenin işini yaptığı yok demektir.. kamuoyunu bilgilendiren habercilerimiz bu ise… sonumuzu Allah hayretsin

Bizimkileri anladık da elin gariban italya'nı niye yasaklanmış olabilir onu anlamadım. Özgür Sancar bile yasaklı değil. 😀
Gedson’un bize gelemeyip yüzünde forma paylaştığı yaz Gedson bjk’ye gitmek istiyor diye haber yapıyordu bjk’lilerden etkileşim alıyor diye. Kolpacının tekiydi o dönem. Sonra bu etkileşimlerle hesabı büyütüp TeamTalk’a başladı. Ondan sonra TeamTalk çalışanı diye dış basında da haberleri paylaşılmaya başladı da doğru haber oranı %0’dan 1-2 falan oldu işte. Hala oradan buradan gördüğünü yazıp duruyor ama bu spesifik bir haber olmuş

O zaman bizim muhabirler bu bilgilendirmeden haberleri yok ve bunu soruşturmadan haber yapıyorlar. Böyle ise vay ülkemin haline.. kimsenin işini yaptığı yok demektir.. kamuoyunu bilgilendiren habercilerimiz bu ise… sonumuzu Allah hayretsin
"Mais se acrescenta que o Galatasaray já foi informado destas condições, visto ter um direito de preferência."

Alın ne halt yiyorsanız yiyin demişiz :asd: Biz onay vermezsek bunlar tesise top bile alamayacak

Normalde Galatasaraylı insan bi sempatik görünür gözüme. Fenerliler ise antipatik gelir.

Ama bizim muhabirler bunu rağmen aşırı antipatik yav. Nur gitmiş yüzlerinden sanki. Bir tane sempatik Gs muhabiri yok mu bana mı öyle geliyor? Hepsi horsethief gibi.

Normalde Galatasaraylı insan bi sempatik görünür gözüme. Fenerliler ise antipatik gelir.

Ama bizim muhabirler bunu rağmen aşırı antipatik yav. Nur gitmiş yüzlerinden sanki. Bir tane sempatik Gs muhabiri yok mu bana mı öyle geliyor? Hepsi horsethief gibi.
Rabbim öyle yaratmış

gs onay vermiştir demiyor ki, bilgilendirilmiştir diyor.

"bak bir takım var ve kerem'e 22.5 veriyor. öncelik hakka sende, aynı fiyata alıyor musun?" bu bilgilendirmeyi yapmışlar.

5 gün sonra cevap vereceğiz işte. :d

ayrıca bu işin etikle ilgisi yok, biz kararsız bir kulübüz; 4 aydır kaleci düşünüyoruz. bu işi de en azından bir 5 gün düşünürüz herhalde.

gs onay vermiştir demiyor ki, bilgilendirilmiştir diyor.

"bak bir takım var ve kerem'e 22.5 veriyor. öncelik hakka sende, aynı fiyata alıyor musun?" bu bilgilendirmeyi yapmışlar.

5 gün sonra cevap vereceğiz işte. :d
aynı teklifi yapıp kereme sözleşme için 50 bin euro teklif etmek lazım son gün

Donnaruma isi olcak gibi degil ya malesef.Hadi diyelim hicbiryere gidemedi bekler ocaga kadar istedigi yere gider.Osi gibi tamam geleyim size diyecegini sanmiyorum

çoğu gsli değil ki çünkü

ECgpOFGXsAEjH_S.jpg

Psg yarın 23.59 kadar Galatasaray'dan süre istedi City psgnin istediği teklifi masaya koymazsa transfer görüşmeleri yapılacak.
Via transferecribi

3 Eylül saat 17.00 gibi resmi hesaptan “Benfica futbolcucu Kerem Aktürkoğlu için transfer düşüncemiz yoktur, kariyerinde başarılar dileriz.” diye bildiri yapalım.

Geri
Üst Alt