Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
Yeni golcümüzün Antep maçında tribünden taraftarı selamladığını görür gibiyim..
Alalım bunu direk bacakları sağlamsa süpet adamBarkley'nin kontrati feshedilmis serbest kalmis
![]()
Barkley departs
Ross Barkley has left Chelsea by mutual consent and becomes a free agent.www.chelseafc.com
Talisca derken kardesim?Talisca gibi 1+1 yillik kiralayabilsek keske icardiyi.
katiliyorum ama ben olivieriayi hic begenmiyorunSanırım herkesin hemfikir olduğu ilk onbirde aksayan üç oyuncumuz, Kerem, PVA ve Seferovic.
Onun dışında kadromuz gayet iyi gibi.
Peki bu oyuncular için, geçici bir formsuzluk durumu mudur? Yoksa bu oyuncuları değiştirmek mi gerekmektedir?
Buyuralim sohbete.
Benim kişisel yorumum, Pva'yi değiştirmek, Kerem'e (yerli olduğu için) şans vermeye devam etmek ama genç ve potansiyelli yabancı bir kanat oyuncusu ile kanat rotasyonunu genişletmek. Seferovic'in önüne de net bir golcü alıp, arkasını Gomis ve Seferovic ile yedeklemek.
Bu şekilde olursa, neredeyse kusursuza yakın bir kadromuz olabilir.
Anderson talisca kardesim
Sanırım herkesin hemfikir olduğu ilk onbirde aksayan üç oyuncumuz, Kerem, PVA ve Seferovic.
Onun dışında kadromuz gayet iyi gibi.
Peki bu oyuncular için, geçici bir formsuzluk durumu mudur? Yoksa bu oyuncuları değiştirmek mi gerekmektedir?
Buyuralim sohbete.
Benim kişisel yorumum, Pva'yi değiştirmek, Kerem'e (yerli olduğu için) şans vermeye devam etmek ama genç ve potansiyelli yabancı bir kanat oyuncusu ile kanat rotasyonunu genişletmek. Seferovic'in önüne de net bir golcü alıp, arkasını Gomis ve Seferovic ile yedeklemek.
Bu şekilde olursa, neredeyse kusursuza yakın bir kadromuz olabilir.
Nasil edecegiz? Adam 2 milyon avro civari maas aliyor.Sanirim Van Anholta yavaş yavaş veda edeceğiz.
Maddison yada Barnes giderse alacaklar Maddison belki Newcastle yapar onun dışında almazlarLeicester Amine Hariti istiyormuş.
Su mesaji kim atacak diye merak ediyordum hep ayni ezbere yorumlar Tdler yonetimler degisiyor ama bu tip sacma yorumlar degismiyorTam tersi Boey kamp yapmadığı için böyle. 2 ay sonra o düşer takım bugünkü Boey gibi olur.