GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 42

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,8K
Sayfa
42/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz yıllar yıllardır 4 2 3 1 oynamak zorunda mıyız. Tüzükte mi yazıyor bu. Oyuncu tipleri değişiyor, bambaşka oyuncular geliyor ama sistem hiç değişmiyor. Bu çok saçma değil mi teknik olarak da.

Avrupa'da ciddi bir sol bek karuseli var PvA'yi yollamak hic zor olmaz yollamak istesek. Yerine daha iyi birini alabilir miyiz pek sanmiyorum

Hay ağzın bal yesin. Formadaki anlamsız siyah yamalar ve siyah şort nefretim oldu. Bizim mis gibi kırmızımız ve beyaz şortumuz vardı. Sanki resmi renklerimizde siyah varmışcasına yoğun kullanılıyor.
acayip negatif veriyo reis bu siyah. renkleri olduruyor tamam sivilde severim de sari kirmizi yaninda beyaz olunca onun enerjisi baska oluyo. yapacaksin beyaz sort ustte sari kirmizi, detay istiyosan onu da beyaz yap mis gibi tertemiz

selamlar, konu dışı ama istanbulda sahiplendirmeye çalıştığımız 2 kedi var. biri yavru 1 aylık biri 8 9 aylık. ikisi de dişi. yetişkinin kuyruğu kesilmişti tedavi ettirdik geçici olarak bizde kalıyor. yavru da büyürse sahiplendirmekte çok zorlanırız. arıyoruz ama bulamıyoruz.

arayan ya da etrafında arayan varsa 2 kedi de tekir diye kimse istemiyor cins arıyor herkes. gerekirse mama ve kumunda yardımcı olurum.

yavrulardan bir tanesi felçli doğdu. onu tedavi ettireceğim yoğunluğum ona gideceği için bu kedilere bakamıyorum iş yoğunluğu arasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt