Aykut Keskin
Büyük Kaptan
İnşallahSanirim Van Anholta yavaş yavaş veda edeceğiz.
İnşallahSanirim Van Anholta yavaş yavaş veda edeceğiz.
Icardi hazard kurzawa kovalamamizi nasil yorumluyorsuncenabetligimizin nedeni de formadaki siyahtır. su siyahin formadan atildigi ilk sene sampiyonuz
Hayrullah bilazeri ekarte etmek icin daha fazlasi lazim diyorumIcardi hazard kurzawa kovalamamizi nasil yorumluyorsun
Magnum yerine buz parmak daha iyi olmaz miHayrullah bilazeri ekarte etmek icin daha fazlasi lazim diyorum
Hay ağzın bal yesin. Formadaki anlamsız siyah yamalar ve siyah şort nefretim oldu. Bizim mis gibi kırmızımız ve beyaz şortumuz vardı. Sanki resmi renklerimizde siyah varmışcasına yoğun kullanılıyor.cenabetligimizin nedeni de formadaki siyahtır. su siyahin formadan atildigi ilk sene sampiyonuz
Biz yıllar yıllardır 4 2 3 1 oynamak zorunda mıyız. Tüzükte mi yazıyor bu. Oyuncu tipleri değişiyor, bambaşka oyuncular geliyor ama sistem hiç değişmiyor. Bu çok saçma değil mi teknik olatak da.
babam ferrari aldi ama cok yakiyo diye su an kavga ediyoruzMagnum yerine buz parmak daha iyi olmaz mi
acayip negatif veriyo reis bu siyah. renkleri olduruyor tamam sivilde severim de sari kirmizi yaninda beyaz olunca onun enerjisi baska oluyo. yapacaksin beyaz sort ustte sari kirmizi, detay istiyosan onu da beyaz yap mis gibi tertemizHay ağzın bal yesin. Formadaki anlamsız siyah yamalar ve siyah şort nefretim oldu. Bizim mis gibi kırmızımız ve beyaz şortumuz vardı. Sanki resmi renklerimizde siyah varmışcasına yoğun kullanılıyor.
Doğrudur ama bu bizi çok bağlamasa gerek. Kaldı ki o takımların çoğu seçip alıyodur sistemine göre oyuncuyu. Bizde öyle değil ki.Avrupa'da takımların %70i böyle oynuyor
Hayatında hiç spor yapmadın galiba veya kamp geçirmedin.Su mesaji kim atacak diye merak ediyordum hep ayni ezbere yorumlar Tdler yonetimler degisiyor ama bu tip sacma yorumlar degismiyor
eski futbolcu diye biliyorum semih ustadiHayatında hiç spor yapmadın galiba veya kamp geçirmedin.
Gidecegi takim bellidir. Bugun aciklanir muhtemelen.Alalım bunu direk bacakları sağlamsa süpet adam