GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 41

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,8K
Sayfa
41/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım herkesin hemfikir olduğu ilk onbirde aksayan üç oyuncumuz, Kerem, PVA ve Seferovic.

Onun dışında kadromuz gayet iyi gibi.

Peki bu oyuncular için, geçici bir formsuzluk durumu mudur? Yoksa bu oyuncuları değiştirmek mi gerekmektedir?

Buyuralim sohbete.

Benim kişisel yorumum, Pva'yi değiştirmek, Kerem'e (yerli olduğu için) şans vermeye devam etmek ama genç ve potansiyelli yabancı bir kanat oyuncusu ile kanat rotasyonunu genişletmek. Seferovic'in önüne de net bir golcü alıp, arkasını Gomis ve Seferovic ile yedeklemek.

Bu şekilde olursa, neredeyse kusursuza yakın bir kadromuz olabilir.
katiliyorum ama ben olivieriayi hic begenmiyorun

Sanırım herkesin hemfikir olduğu ilk onbirde aksayan üç oyuncumuz, Kerem, PVA ve Seferovic.

Onun dışında kadromuz gayet iyi gibi.

Peki bu oyuncular için, geçici bir formsuzluk durumu mudur? Yoksa bu oyuncuları değiştirmek mi gerekmektedir?

Buyuralim sohbete.

Benim kişisel yorumum, Pva'yi değiştirmek, Kerem'e (yerli olduğu için) şans vermeye devam etmek ama genç ve potansiyelli yabancı bir kanat oyuncusu ile kanat rotasyonunu genişletmek. Seferovic'in önüne de net bir golcü alıp, arkasını Gomis ve Seferovic ile yedeklemek.

Bu şekilde olursa, neredeyse kusursuza yakın bir kadromuz olabilir.

bence dediklerin olsa da bizşm sıkıntımız bitmeyebilir renktaş

şöyle ki bence bizim ortasaha ve ön taraf kurgumuz baştan aşağı hatalı

hoca 4 4 2 ya da 4 2 3 1 oynuyor ve bizim bu düzende en büyük sıkıntımız oyunu ve rakibi sıkıştırmak gibi görünüyor

çünkü

1.oliveira da torreira da ikili ortasahada rahat değiller
hem alan savunmasında hem ön alan baskısında karmaşa var
torreira tek 6 oynamaya daha yatkın

2. bu durum öne de aksediyor ve mertens de akbaba da derinde oyun mu kursunlar ikinci santrafor mu olsunlar kararsız kalıyorlar ve yoruluyorlar

3. kerem ve yunus ise 4 3 3 kanatları olduğu için 4 4 2 de arkalarını sağlama alma kaygısıyla çok geride kalıyorlar ve içeri koşu atacak durumda olmuyorlar

bizim 1 karar vermemiz lazım 4 4 2 oynayacaksak oliveira yerine miçö ve kerem yunustan biri yerine daha düz ve tempolu bir kanat almamız

ya da 433e dönüp mertensi kanat forvet oynatmamız gerekiyor

oyunu rakip yarı sahada tempolu oynamamızın yolu bu

son ihtimalde pvayı değiştirip uçak bir bek alıp 4 3 1 2 oynamak

santrafor için ise bence icardi tarzı değil westhamdaki antonio tarzı birine ihtiyaç var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt