Emrah Duvar
Taçsız Kral
Mertens gibi bitiriciliği muazzam olan adam bile atamadı yahu, prime sorun gerçekten bitiricilik mi?
Mertens o sprinti atacak bir adam degil bu yasta. Mertens yerine o pozisyonda sprinter kanat/forvet tarzi birileri olsaydi kaleciyi bile yatirirdi. Mertens 70 metre sprint yapti orda sonunda dogal olarak gücü kalmadi.Mertens gibi bitiriciliği muazzam olan adam bile atamadı yahu, prime sorun gerçekten bitiricilik mi?
Mertens o sprinti atacak bir adam degil bu yasta. Mertens yerine o pozisyonda sprinter kanat/forvet tarzi birileri olsaydi kaleciyi bile yatirirdi. Mertens 70 metre sprint yapti orda sonunda dogal olarak gücü kalmadi.
Olum adam güçsüz vurmadı ki.Mertens o sprinti atacak bir adam degil bu yasta. Mertens yerine o pozisyonda sprinter kanat/forvet tarzi birileri olsaydi kaleciyi bile yatirirdi. Mertens 70 metre sprint yapti orda sonunda dogal olarak gücü kalmadi.
Orada Kerem efendi olmalıydıMertens o sprinti atacak bir adam degil bu yasta. Mertens yerine o pozisyonda sprinter kanat/forvet tarzi birileri olsaydi kaleciyi bile yatirirdi. Mertens 70 metre sprint yapti orda sonunda dogal olarak gücü kalmadi.
Sanırım 2 sefer Kereme geliyor mu diye bakıyor pozisyonda. Hatta yanılmıyorsam ilk gidiyor mu diye bakıyor, giden olmayınca kendi depara kalkıyor diye hatırlıyorum.Kerem efendi orada uyumasaydı Mertens zaten ona al da at pası verecekti.
vardi onyekuru, almadik.Gakpo gibi adamimiz olsa keske
Vitaminsiz diyebilir miyiz?Olum adam güçsüz vurmadı ki.
Yok çok koştuğu için yüksek nabizdan kötü tercih yaptıVitaminsiz diyebilir miyiz?
Kazanamadıklarını görünce seviniyorum. Şampiyonluk modunu açmış Muslera ve Cimb ile uğraşanın çocuğu olmaz moduyla düşüşe geçen düşman takımların aynı sezona denk gelmesi şampiyonluğun habercisi olabilir.Sevilla'ya koymuşlar yine
İyi olmuş iyi
beter olsunlar.Kuduruk Sevilla'yı puan tablosunda aradım, zor buldum. Adamların henüz galibiyeti yokmuş.
Mertens o sprinti atacak bir adam degil bu yasta. Mertens yerine o pozisyonda sprinter kanat/forvet tarzi birileri olsaydi kaleciyi bile yatirirdi. Mertens 70 metre sprint yapti orda sonunda dogal olarak gücü kalmadi.