GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 6

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,2K
Sayfa
6/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni forvet Cumartesi günü gelse bile Antep maçında ilk 11 başlamalı.
Taraftarın Seferovic’e tahammüllü yok. İlk yaptığı olumsuz hareketten sonra yuhalanmaya başlarlar ve daha da berbat oynar diğer yuhalanan adamlar gibi.

Mertens gibi bitiriciliği muazzam olan adam bile atamadı yahu, prime sorun gerçekten bitiricilik mi?
Mertens o sprinti atacak bir adam degil bu yasta. Mertens yerine o pozisyonda sprinter kanat/forvet tarzi birileri olsaydi kaleciyi bile yatirirdi. Mertens 70 metre sprint yapti orda sonunda dogal olarak gücü kalmadi.

Mertens o sprinti atacak bir adam degil bu yasta. Mertens yerine o pozisyonda sprinter kanat/forvet tarzi birileri olsaydi kaleciyi bile yatirirdi. Mertens 70 metre sprint yapti orda sonunda dogal olarak gücü kalmadi.
Orada Kerem efendi olmalıydı

Hem her maç gol atmak isteyeceksin

Hem de mental olarak oyundan kopuk olacaksın

ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Kerem efendi orada uyumasaydı Mertens zaten ona al da at pası verecekti.
Sanırım 2 sefer Kereme geliyor mu diye bakıyor pozisyonda. Hatta yanılmıyorsam ilk gidiyor mu diye bakıyor, giden olmayınca kendi depara kalkıyor diye hatırlıyorum.

ek : şimdi özete baktım beindeki, 3:15te görebilirsiniz Kereme bakıyor gidiyor mu diye, gideni görmeyince kendi kalkıyor depara.

4 maç 3 deplasman 2 galibiyet 1 beraberlik ki bu üç maç deplasman,1 maç içerde yenilgi. Bu 4 maçta beraber ve yenildiğimiz maçta verilmeyen 3 penaltı ve sayısız kaçan gol.Hadi kaçan goller şansızlık ve birazda beceriksizlik. Ya 3 penaltı ne olacak.? Giresun maçında verilmeyen 2 net penaltı ve dün akşam verilmeyen penaltı. Ve yönetim hala tff binasını basmadı. Geçen sene ki pasiflik devam ediyor.

Mertens'in kaçırdığı top gayet normal 100 metre full eforlu koşu üstüne topu çatala asmak kolay değil.Kerem'in 2.yarıda kaçırdığı daha netti bence mertensin pozisyondan

Icardinin Psg'deki en kötü sezonu geçen seneydi. Messinin gelmesiyle baya süreleri azaldı. Geçen sene süreleri bir önceki seneye göre nerdeyse 3'de 1 oranında azaldı. Ileride Messi Mbabpe Neymar Di maria vardı. Bu adamları nasıl kessin ?

Geçiniz bunlar bahane orada o golü atacakti..Mesut Özil kadar da mı gücü yok herif orta sahadan top surup bize şahane gol attı geçen sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt