GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 7

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588K
Sayfa
7/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor sayılabilecek bir deplasmandan 1 puan aldık.

Burada rakiplerin en az 1’i takılacaktır. İki Trabzon maçından birinde ise hemen hepsi takılır.

Ama iç sahada net bir oyun ve farklı bir galibiyet gerekiyor bize net olarak.

Fikstür sert başladı açıkçası Antalya , Trabzon ile deplasmanda oynadık.

İç sahada seri yakalarsak şampiyonluk gelir.

Okan hocanın en büyük artısı yetersizlere razı olmaması. Taylan ve Ömer gibilere kadroda yer açmaya çalışmıyor. Yedeğe bile almıyor. Galatasaray'a teknik direktör olma fırsatı herkese nasip olmayacağı için her açıklamada transfere vurgu yapıyor.

Herkes İcardi İcardi diyor da buraya geldiğinde etrafında Neymar, Messi ile falan oynamayacak. Bizim forvet ilerde Abdulhamit'in yalnızlığına mahkum kalıyor. Tek başına stoperlerle savaşması, yeri geldiğinde sırtına alıp götürmesi lazım. Arkası dönük oynamalı, hava toplarını indirip servis yapmalı. İstediği kadar teknik bilmem ne olsun bunları yapamazsa etkisiz gözükecek.

En basit örnek ise Gomis işte. 40 yaşında olmasına rağmen hâlâ fiziğiyle fark yaratıyor. Haji Wright, Weghorst gibi örnekler de ortada. Hele kapalı savunmalara karşı oynuyorsan size'lı forvet mevzusu daha da önem kazanıyor.

Ciddi şekilde soruyorum İcardi isteyenler neye dayanarak istiyorlar? Tamam çok iyi bir forvet olabilir ama bizim aradığımız profil mi? 1,80 boyuyla Sefer gibi rakip stoperlerin arasında kaybolursa 3 maç sonra da ona sövmeye başlamayın.

Mertens gibi bitiriciliği muazzam olan adam bile atamadı yahu, prime sorun gerçekten bitiricilik mi?
80 metre depar attı 35lik herif. Soluğu kesildi güzel vuramadi. Sıkıntı o 80 metre depari atması, savunmadan niye mertens top çıkarıyor?? Eskiden defanstan ortasahaya top goturemezdik şimdi orta sahadan ya da kanatlardan forvete top gitmiyor

Bu taktikte kanatları hiç kullanamamamız canımı sıkıyor. Emre Kılınç'ı ya da Midtsjo'ü iç oynatıp Mertens'i sola çekebiliriz. 4-1-4-1 oynayabiliriz Yunus ve Mertenes'e daha serbest oyun verebiliriz.

Muslera
Duboıs nellson apo kazım
Torreira
midtsjo sergio
yunus ıcardi* mertens

80 metre depar attı 35lik herif. Soluğu kesildi güzel vuramadi. Sıkıntı o 80 metre depari atması, savunmadan niye mertens top çıkarıyor?? Eskiden defanstan ortasahaya top goturemezdik şimdi orta sahadan ya da kanatlardan forvete top gitmiyor
Bizim sıkıntımız yerleşik oynadığımız hücumda Sefere gelen toplar boşa gidiyor şu an. Gomis girdi, ileride top tutup, oynatmaya başladı ve oyunu oraya yığabildik. Bizim en öncelikli sorunumuz bitiricilik değil diye Mertens dedim. Dün Mertens hem kendi rolünü hem de kanat ve forvetin rolünü oynamak için uğraştı.

Nöbete böyle giriş yapıyorum.

17798.jpg

Christian Luyindama gidecekse bir stoper, Cengiz Ünder, bir kanat alternatifi daha ve Evander Ferreira ekibimize dâhil edilmeli.

Normalde Faslı istemem ama Harit alınmalı.

Kanatlarda da oynayabilen bir 10 numara tarzı oyuncu (playmaker kanat) bize lazım.

Üzerine bir de Elis gibi dribbling yapabilen top ile biri gerekiyor.

Forvet hamlesi de şart. Bu ikisi olursa eldekilerden farklı Profil falan değil direkt bitirici ve top saklayan biri yeterli.

Icardi
Harit
Kanat
Stoper
Sol bek

Bu sıralamaya göre yapabildiğimiz hamleleri yapmalıyız.

En kötü koşulda ilk 3 gelmeli, bence 5 isim alınmalı.

Depay konusunda biraz ispanyol medyasına baktim. Barça çıkmak istiyor. Manu iddiası var ama Ronaldo'dan çıkmadıkları denklemde zor görüyorum. Sevilla da Monchi 4 forveti gözüne kestirmiş.Raul de thomas, Depay, Lucas Boyle, Yaremchuk. Sevilla TD'si da pivot santrafor istiyormuş. Ve lucas Boyle cok beğenmiyormuş. Ama aralarından en hızlısı Sociedad çıkmış. Kiralama için Barça ile görüşmelere başlamış.

Biz Sociedad'dan aşağıda bir kulüp değiliz. Erden Timur'un ikna edebileceğini düşünüyorum. Boğazdan villa özel şoför falan guzel bir sunum yapabilir.

Gidiyor gitmesine de

Gittiği gibi geri dönüyor

yahu dün özellikle ilk yarı Kerem ve Sefer'e atılan bütün toplar gerisin geriye bize atak olarak döndü

Depay konusunda biraz ispanyol medyasına baktim. Barça çıkmak istiyor. Manu iddiası var ama Ronaldo'dan çıkmadıkları denklemde zor görüyorum. Sevilla da Monchi 4 forveti gözüne kestirmiş.Raul de thomas, Depay, Lucas Boyle, Yaremchuk. Sevilla TD'si da pivot santrafor istiyormuş. Ve lucas Boyle cok beğenmiyormuş. Ama aralarından en hızlısı Sociedad çıkmış. Kiralama için Barça ile görüşmelere başlamış.

Biz Sociedad'dan aşağıda bir kulüp değiliz. Erden Timur'un ikna edebileceğini düşünüyorum. Boğazdan villa özel şoför falan guzel bir sunum yapabilir.

Geçen sene beşiktaşin pjanic transferinde olduğu gibi maasinin bir kismini karsilayarak kadromuza katabiliriz.

Torreira-Oliveria
Yunus-Mertens-Depay
Icardi

Güzel oldu.

dün kerem biraz kipirdandi hemen pozisyon ve alan bulduk

su cocuga ne oldu bilmiyorum ama okan ciddi sekilde oturup konusmali ve ilgilenmeli keremle

takimin hala en degerli yerlisi kendisi

Kerem savunmada hiç yok Ronaldo’culuk oynamayı bırakmazsa 3 seneye alt liglerde oynar o oyunu yine.

Büyük takımda çıkış yapmak kolaydır. Zor olan kendini ona adapte edip, kendini büyütmek.

Şu an yüksek özgüven ile girdiği sezonda kral benim diyecekken önce Avrupa’dan teklif gelmedi sonra da burada sorgulandı diye morali bozuluyor. Bozulsun tabi, ama çıkışı da kendi elinde.

Sen golcü kanatsan çıkıp 15-20 tane atacaksın o zaman. Senede 8-10 gol atıp kafam kovalamadan asist yapmadan devam edersen Galatasaray üzerinden kariyer yapmaya çalışmak olur bu. Ve yapamazsın da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt