GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 31

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,6K
Sayfa
31/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio maç başına 2 tackle ile oynamış , sofascore reyting ortalaması da 7.08. Yanlış görmedi isem Boey ve Torreira'dan sonra tackle ortalaması en iyi adam takımdaki ki yumuşak kalıyor deniyor. Neredeyse her pozisyonda topla ilişkisi var , oyun kurulurken ağırlıkla onun üstünden kuruyoruz. Gel gelelim yeni casper imiş kendisi. Yani maçları açıp izleyip bu kadar kötü yorumlamak hakikaten özel bir çaba gerektiriyor.
Sergio temasli oyunda var zaten. Sert oynayan bir oyuncu olmasaydi Porto’da oynarken 4-4-2’nin orta sahada oynayan ikiliden biri olmazdi. Oliveira’daki sorun temposu dusuk ve ikili mucadelerde biraz kendini kolay yere birakmiyor, ayni Emre Akbaba gibi.

Toptan kacmiyor ve surekli oyunun icinde olmaya calisiyor. Kanatlarda oynayan ikili topsuz kosular yapabilse daha kreatif olacak. Aldigi maasindan dolayi taraftarin beklentisi yuksek.

Kazandigi maasi hak edecek bir futbolcu degil, o ayri.

etkisiz şutlardı direkt üstüne , ts kalecisi efor bile sarfetmedi maç bitene kadar. Hele o Kerem'in kacirdiginda, ulan terse atlayan kalecinin ayaklarına vurmayı nasıl başarır bi insan :asd:
katiliyorum cok kofti bir kaleci profili cizdi uzaktan bir tane sut cekmedik bile yani neden sut cekin direktifi verilmez bilemiyorum

seferovic denedi bir kez o da cok gereksiz ataga cikarken sacma bir suttu

Sergio temasli oyunda var zaten. Sert oynayan bir oyuncu olmasaydi Porto’da oynarken 4-4-2’nin orta sahada oynayan ikiliden biri olmazdi. Oliveira’daki sorun temposu dusuk ve ikili mucadelerde biraz kendini kolay yere birakmiyor, ayni Emre Akbaba gibi.

Toptan kacmiyor ve surekli oyunun icinde olmaya calisiyor. Kanatlarda oynayan ikili topsuz kosular yapabilse daha kreatif olacak. Aldigi maasindan dolayi taraftarin beklentisi yuksek.

Kazandigi maasi hak edecek bir futbolcu degil, o ayri.
Kazandığı maaşı hak edip etmeyeceği mevzusu ayrı , tartışılır. Defansif ratingler ve oynadığı lig içindeki sıralamaları da genel itibariyle hep tepelerde. Ha bunlar olmasa da izledik gördük bu adama casper falan demek baya ben izlediğim şeyi anlamıyorum demek. İkinci sefer alıntılamadığım için cevap verdiğim postu görmemiş olabilirsiniz , yoksa bence de henüz istenilen seviyede değil genel olarak takımdaki çoğu futbolcu gibi.

Dün bi haber duymuştum, Omarla sözleşme feshi için görüşülmüş, 1 yıllık alacağından indirim istenmiş kabul etmemiş beyfendi, doğru mu bu

herşeyi transferle çözmeye çalışıyoruz

hatta transfer ettiğimiz mevkileri beğenmeyince bile transferle çözmeye çalışıyoruz

kerem kötü at çöpe yunus kötü at çöpe abdülkerim kötü at çöpe

bu oyuncuları kazanmak hocanın işi

hem yunus hem kerem bal yapmayan arıysa sadece oyuncularla açıklanamaz bu durum

Transfersiz Seferovic’i daha çevik yapabileceksek transfere gerek yok. Adam ağır çekim koşuyor, gözlerim yoruluyor. Ben bu kadar ağır olacağını düşünmemiştim.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

katiliyorum cok kofti bir kaleci profili cizdi uzaktan bir tane sut cekmedik bile yani neden sut cekin direktifi verilmez bilemiyorum

seferovic denedi bir kez o da cok gereksiz ataga cikarken sacma bir suttu
zaten tüm çektiğimiz şutlar niyeyse bizim oyuncuların ters ayaklarıyla hep. ona ayar oldum. Bi seferovic solak olduğunun farkında onunda ayaklar salmış zaten onu :asd:

çok sinir bozucu ya, kaleye 2-3 tane daha şut cekebilseydik adam akıllı o Taha tepenin kurtarma şansı yokta neyse

Dün bi haber duymuştum, Omarla sözleşme feshi için görüşülmüş, 1 yıllık alacağından indirim istenmiş kabul etmemiş beyfendi, doğru mu bu
Zamanında adamı yollamazsan kabul etmez tabi bir daha nerden bulacak böyle bir kapı sağlıkla ilgili geçmiş olsun insanı olarak ama burda kendi hatası var milyon Euro larin konuşulduğu bir ortam bahsediyoruz onun kazandığı parayla kaç aile doyar 1 senede

Burada çok dedim Umut Bozok gibi bir ismi almış olsak dün Seferovic yerine oynatıp Kerem yerine de yabancı bir isim oynatabilirdik yabancı sınırında Kerem'in top oynamasını bekleyeceksek işimiz var demek

Şuda göründü ki Boey fizik,kondisyon olarak bütün takımın üstünde. Ve görüldü ki biz sezona iyi çalışamamışız.
İlk maçlarda formda olması çok da iyi birşey değil, yükleme yorgunluğu olmadığından oluyordur. Şuan için yorum yapmak yanlış olur. Takımın 3-4 haftaya akıcı oynamasını bekliyorum. Boey'in performansı da ilerleyen haftalarda malesef düşecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt