Yener Bardan
Ulubatlı Souness
luyidama İlk maçınıda bize karşı oynayıp duvar örer takımın en iyisi olur kesin...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
luyidama İlk maçınıda bize karşı oynayıp duvar örer takımın en iyisi olur kesin...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence Boey fizik olarak atletizm olarak bizim takimin değil bizim ligin üstünde?Şuda göründü ki Boey fizik,kondisyon olarak bütün takımın üstünde. Ve görüldü ki biz sezona iyi çalışamamışız.
Sergio temasli oyunda var zaten. Sert oynayan bir oyuncu olmasaydi Porto’da oynarken 4-4-2’nin orta sahada oynayan ikiliden biri olmazdi. Oliveira’daki sorun temposu dusuk ve ikili mucadelerde biraz kendini kolay yere birakmiyor, ayni Emre Akbaba gibi.Sergio maç başına 2 tackle ile oynamış , sofascore reyting ortalaması da 7.08. Yanlış görmedi isem Boey ve Torreira'dan sonra tackle ortalaması en iyi adam takımdaki ki yumuşak kalıyor deniyor. Neredeyse her pozisyonda topla ilişkisi var , oyun kurulurken ağırlıkla onun üstünden kuruyoruz. Gel gelelim yeni casper imiş kendisi. Yani maçları açıp izleyip bu kadar kötü yorumlamak hakikaten özel bir çaba gerektiriyor.
etkisiz şutlardı direkt üstüne , ts kalecisi efor bile sarfetmedi maç bitene kadar. Hele o Kerem'in kacirdiginda, ulan terse atlayan kalecinin ayaklarına vurmayı nasıl başarır bi insandün trabzon kalecisi 2 net pozisyon cıkardı yerdeyken,nasıl yere yatmamıs acaba

katiliyorum cok kofti bir kaleci profili cizdi uzaktan bir tane sut cekmedik bile yani neden sut cekin direktifi verilmez bilemiyorumetkisiz şutlardı direkt üstüne , ts kalecisi efor bile sarfetmedi maç bitene kadar. Hele o Kerem'in kacirdiginda, ulan terse atlayan kalecinin ayaklarına vurmayı nasıl başarır bi insan![]()
Kaleye bakmamadan ezbere vurursan böle olur işte.etkisiz şutlardı direkt üstüne , ts kalecisi efor bile sarfetmedi maç bitene kadar. Hele o Kerem'in kacirdiginda, ulan terse atlayan kalecinin ayaklarına vurmayı nasıl başarır bi insan![]()
Kazandığı maaşı hak edip etmeyeceği mevzusu ayrı , tartışılır. Defansif ratingler ve oynadığı lig içindeki sıralamaları da genel itibariyle hep tepelerde. Ha bunlar olmasa da izledik gördük bu adama casper falan demek baya ben izlediğim şeyi anlamıyorum demek. İkinci sefer alıntılamadığım için cevap verdiğim postu görmemiş olabilirsiniz , yoksa bence de henüz istenilen seviyede değil genel olarak takımdaki çoğu futbolcu gibi.Sergio temasli oyunda var zaten. Sert oynayan bir oyuncu olmasaydi Porto’da oynarken 4-4-2’nin orta sahada oynayan ikiliden biri olmazdi. Oliveira’daki sorun temposu dusuk ve ikili mucadelerde biraz kendini kolay yere birakmiyor, ayni Emre Akbaba gibi.
Toptan kacmiyor ve surekli oyunun icinde olmaya calisiyor. Kanatlarda oynayan ikili topsuz kosular yapabilse daha kreatif olacak. Aldigi maasindan dolayi taraftarin beklentisi yuksek.
Kazandigi maasi hak edecek bir futbolcu degil, o ayri.
herşeyi transferle çözmeye çalışıyoruz
hatta transfer ettiğimiz mevkileri beğenmeyince bile transferle çözmeye çalışıyoruz
kerem kötü at çöpe yunus kötü at çöpe abdülkerim kötü at çöpe
bu oyuncuları kazanmak hocanın işi
hem yunus hem kerem bal yapmayan arıysa sadece oyuncularla açıklanamaz bu durum
zaten tüm çektiğimiz şutlar niyeyse bizim oyuncuların ters ayaklarıyla hep. ona ayar oldum. Bi seferovic solak olduğunun farkında onunda ayaklar salmış zaten onukatiliyorum cok kofti bir kaleci profili cizdi uzaktan bir tane sut cekmedik bile yani neden sut cekin direktifi verilmez bilemiyorum
seferovic denedi bir kez o da cok gereksiz ataga cikarken sacma bir suttu

Bence tam tersi. Takım biraz fazla yorulmuş sadece. Önümüzdeki aylarda tıpkı Ersun Yanal takımları gibi olacağız gibi görünüyor. Bu sakatlıklar da biraz ağır yüklemelerden kaynaklı olabilir.Şuda göründü ki Boey fizik,kondisyon olarak bütün takımın üstünde. Ve görüldü ki biz sezona iyi çalışamamışız.
Bise olmaz devre arasi 10 tane alirlar ligin bugu artik buZaten kadrolarinda sadece 7 yabanci var , ligde bu kadar az yabanciyla kume dusme potasinda olacagi kesin eger kaliteli yabancilar almazlarsa.
Zamanında adamı yollamazsan kabul etmez tabi bir daha nerden bulacak böyle bir kapı sağlıkla ilgili geçmiş olsun insanı olarak ama burda kendi hatası var milyon Euro larin konuşulduğu bir ortam bahsediyoruz onun kazandığı parayla kaç aile doyar 1 senedeDün bi haber duymuştum, Omarla sözleşme feshi için görüşülmüş, 1 yıllık alacağından indirim istenmiş kabul etmemiş beyfendi, doğru mu bu
Sizin yapacağınız işi...
Sizin yapacağınız işi...
İlk maçlarda formda olması çok da iyi birşey değil, yükleme yorgunluğu olmadığından oluyordur. Şuan için yorum yapmak yanlış olur. Takımın 3-4 haftaya akıcı oynamasını bekliyorum. Boey'in performansı da ilerleyen haftalarda malesef düşecektir.Şuda göründü ki Boey fizik,kondisyon olarak bütün takımın üstünde. Ve görüldü ki biz sezona iyi çalışamamışız.
Del Valle'nin faulünde hiçbir şey yokmuş gibi ayağa kalması beni şaşırttı. Darbeyi görünce "eywah!" demiştim. Sapasağlam kalktı ayağa. O darbeye herkes dayanamaz.Bence Boey fizik olarak atletizm olarak bizim takimin değil bizim ligin üstünde?